Geld Verdienen met Artikelen Schrijven

Geld Verdienen met Artikelen Schrijven

Geld Verdienen met Artikelen Schrijven kun jij ook!

Geld verdienen met artikelen schrijven is gratis ==>> Maar je zult niet snel geld verdienen..

Klik Hier ==>> En Verdien Direct Gegarandeerd Snel Geld Vanuit Huis

 

Geld verdienen met artikelen schrijven hoeft geen geld te kosten. Toch zul je er niet snel rijk van worden. Het zal een hoop tijd kosten. Er zijn hiervoor verschillende websites. Deze geven jou de mogelijkheid om geld te verdienen met artikelen schrijven.

Snel Geld Verdienen met Artikelen Schrijven Online

Mijn favoriete sites om artikelen te schrijven zijn:

Plazilla.com (een Nederlandse website)

en

Hubpages(een Engels talige website).

Op plazilla kun je eigenlijk alles kwijt. Van verhalen, tot informatieve artikelen. Op deze website is het makkelijk om jouw artikelen online te krijgen. Er zijn in principe weinig eisen waaraan je hoeft te voldoen. Als je van schrijven houdt, is dit een aanrader.

Op squidoo kun je niet zomaar vanalles schrijven. Er zijn vrij hoge eisen aan de artikelen. Ook moet je daar een zogenaamde “lens” maken. Een lens is een verzameling van verschillende informatieve artikelen. Het kost dus best even werk om zo`n lens in elkaar te zetten. Daarnaast is het een eis dat jouw artikelen Engelstalig zijn. Het kan zomaar gebeuren dat je een paar uur bezig bent met zo`n lens.. Die dan vervolgens niet wordt goedgekeurd.

Klik hier ==>> En Ontdek de Sleutel tot Direct Snel Geld Verdienen Online

 

Geld Verdienen met Artikelen Schrijven – Hoe werkt dat dan?

Bij ieder artikel wat jij schrijft, worden reclame banners geplaatst. Bij plazilla kun je kiezen wat voor banners jij wil. Bijvoorbeeld van Google Adsense. Of banners van Plazilla zelf. Vervolgens verdien je geld aan iedere klik op deze advertenties. Dit kun je je laten uitbetalen. Om zoveel mogelijk kliks te krijgen, zullen je artikelen wel gelezen moeten worden. Je kunt dus het beste schrijven over iets waar je zelf veel vanaf weet. Informatie waar andere mensen mogelijk naar op zoek zijn. Als je kwalitatieve informatie schrijft, heb je de meeste kans op lezers.

Geld Verdienen met Artikelen Schrijven – Hoeveel kan ik daarmee verdienen?

Om eerlijk te zijn (en dat ben ik altijd 😉 ).. Zal het een behoorlijke tijd duren voor je echt wat geld begint te verdienen. Je zult veel werk en tijd kwijt zijn aan het schrijven van artikelen. Het geld wat je krijgt per klik, ligt meestal op een paar cent per klik. Toch is er ook een voordeel. Namelijk dat je blijft verdienen aan de artikelen die je al geschreven hebt. Ik vind het zelf niet echt een lucratieve manier van geld verdienen. Maar het is wel leuk om te doen. Als je bijvoorbeeld van schrijven houd. En uiteindelijk zijn alle euro`s die je extra verdient, mooi meegenomen. (Mijn mening!).

Wil Jij Liever Vandaag Nog Jouw Eerste Geld Laten Uitbetalen? Klik dan op de link hieronder.

 

Klik Hier ==>> En Ontdek Mijn Nr. 1 Manier van Direct Snel Geld Verdienen Online – Voor Volledige Financiele Onafhankelijkheid!

 

 

One Reply to “Geld Verdienen met Artikelen Schrijven”

  1. Pingback: Snel Veel Geld Verdienen Vanuit Huis (Tip!) - geldverdienensnel.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*