WTF Apart Geld Verdienen

WTF Apart Geld Verdienen.

Wtf is een hele opmerkelijke en grappige website.

Je vind er een aantal verhalen.. Waarvan je denkt: WTF dat is apart geld verdienen!

Wtf apart geld verdienen. Het WTF kun je vertalen zoals je wil natuurlijk. Which = True or False. Maar eigenlijk betekend het natuurlijk What The Fuck. 😉 . (Niet zo netjes, maar het omschrijft wel heel mooie de website!).

Een voorproefje verhalen “Wtf apart geld verdienen”.

Nepblinden strijken een miljoen euro op. In Italië heeft een echtpaar bijna een miljoen euro binnen geharkt. Onder valse voorwaarden.. Dit koppel verklaarde namelijk volledig blind te zijn. Om deze reden kregen zij jarenlang financiële hulp van de staat. De vrouw van het koppel ontving geld vanaf 1964. Het echtpaar heeft door de jaren heen een bedrag van 1.052.480,13 ontvangen! Totdat de overheid een aantal rechercheurs op de zaak zette. De rechercheurs hebben het echtpaar gefotografeerd. Bij allerlei activiteiten, die blinden niet zouden kunnen doen. Zo was de man al jaren actief als voetbaltrainer. En nam het koppel deel aan allerlei sportevenementen. Ook zijn er talloze foto`s gemaakt in het huis, en in de tuin, van het koppel. Uit deze foto`s werd duidelijk dat het echtpaar absoluut niet blind was.. Dat is nog eens simpel en snel geld verdienen!

Wtf apart geld verdienen. Blind geld verdienen.
Wtf apart geld verdienen. Blind geld verdienen.

 

Jongen verkoopt zijn nier om aan geld te komen. Een Chinese scholier had dringend geld nodig. Hij besloot dat zijn nier verkopen de slimste manier was om aan dat geld te komen. Nu zou je verwachten dat hij met het geld eten wilde kopen. Of voor medische hulp wilde betalen. Maar nee.. Deze jongen verkocht zijn nier om een heel andere reden. Hij had namelijk dringend behoefte aan een Iphone en Ipad?!

Wtf apart geld verdienen. Geld verdienen met het verkopen van een nier.
Wtf apart geld verdienen. Geld verdienen met het verkopen van een nier.

 

Studente verkoopt haar maagdelijkheid. Een Braziliaanse studente verkocht haar maagdelijkheid. Ze heeft deze online laten veilen. Een Japanner betaalde hier 600.000 euro voor! Het geld is geschonken aan een goed doel.

Wtf apart geld verdienen. 600.000 euro voor maagdelijkheid.
Wtf apart geld verdienen. 600.000 euro voor maagdelijkheid.

Dit is slechts een voorproefje van opmerkelijke manieren om snel geld te verdienen. Op de website wtf.nl , kun je nog veel meer aparte feiten vinden. (Niet alleen over geld verdienen). Klik op de link hieronder om een kijkje te nemen op de website.

Klik Hier. ==>>. Ga direct naar www.wtf.nl , website met opmerkelijke, vreemde gebeurtenissen en feiten.

Wil jij weten hoe jij ook slim en snel geld kunt verdienen? Zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft. Zonder dat je kapitalen moet investeren. Zonder dat je diploma`s nodig hebt. Zonder dat je 40 uur per week aan tijd verliest. Ben jij klaar om zelf opmerkelijk geld te gaan verdienen? Klik op de link hieronder om direct te starten.

Klik Hier. ==>>. Zelf Starten met Direct Geld Verdienen Online. Slim en met Snel Resultaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*