Geld Verdienen met Instagram

Geld Verdienen met Instagram is Mogelijk!

Geld verdienen met instagram. Heb jij daar weleens aan gedacht? Geld verdienen kan op veel verschillende manieren. Ben jij jouw 9 tot 5 baan meer dan zat? Of werk jij lange uren in de horeca? Heb je nauwelijks tijd om jouw sociale leven te onderhouden? Ben jij al moe als je opstaat in de ochtend..? Zou je graag eens de controle over jouw eigen leven willen hebben..? Want waarom niet?!

Geld Verdienen met InstagramEr zijn dus meerdere manieren om geld te verdienen met internet. Instagram is een van die mogelijkheden. Je hebt vast weleens gehoord over geld verdienen met internet.

geld verdienen met instagram cool alternatief voor geld verdienen met youtubeEen van de meest bekende manieren is geld verdienen met YouTube. Lekker makkelijk.. Gewoon een paar video`s opnemen per week.. En daarmee bakken met geld verdienen.

In de werkelijkheid is dat niet zo. Je zult echt jouw YouTube account moeten opbouwen. En moeten zorgen dat jouw filmpjes leuk zijn. Je kunt via YouTube geld verdienen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door vlogs te maken. Of product reviews. Je kunt natuurlijk ook “gewoon” leuke of grappige video`s maken. Of filmpjes over beroemdheden. Grappige dieren video`s doen het ook altijd wel goed.

Toch is geld verdienen met YouTube niet geschikt voor iedereen. Je moet er bijvoorbeeld wel inspiratie voor hebben. Een boeiend leven. Graag voor de camera staan. Of goede video edit skills hebben.

Geld verdienen met Instagram is een leuk en minder bekend alternatief.

Instagram is dus een leuk alternatief om geld mee te verdienen. Je kunt er ontzettend veel kanten mee op. Om te beginnen een kleine inleiding over wat Instagram nu precies is. (Alhoewel de meeste mensen dit wel zullen weten).

Wat is Instagram Precies?

Lang geleden drukten wij nog massaal foto`s af. Foto boeken maken was toen nog heel normaal. Uren aan plak plezier. En natuurlijk is dit nog steeds erg leuk! Toch doen de meeste mensen tegenwoordig andere dingen met hun foto`s. Online foto boeken nemen een stuk minder plaats in. En je hebt er minder materialen voor nodig natuurlijk. Overigens is het ook een stuk goedkoper! Je hoeft geen kosten te maken voor het afdrukken van jouw plaatjes. En toch heb je een prachtige verzameling. Die je ook niet kwijt kunt raken in geval van brand. (Je slaat alles immers online op).

Instagram maakt het mogelijk om direct jouw foto`s te delen met familie en vrienden. Eigenlijk met iedereen die gekoppeld is aan jouw Instagram account. Ook kun je via Intstagram foto`s delen via andere social media. Waar je je ook bevind. Je kunt helemaal zelf bepalen met wie jij welke foto`s wil delen.

Instagram is een enorm populaire app. Rond november 2016 had Instagram meer dan 500 miljoen actieve gebruikers! En het gebruikersaantal stijgt nog steeds. De app is ontstaan in 2010. Er zijn sinds toen 40 miljard foto`s geplaatst. En 95 miljoen foto`s en video`s per dag gedeeld.

Mogelijkheden die Instagram te bieden heeft:

 1. Je kunt jouw foto`s bewerken. Op die manier kun je altijd alles volledig naar jouw eigen smaak aanpassen.
 2. Er bestaat de mogelijkheid om berichten op jouw feed naar vrienden te sturen.
 3. Mensen zijn te volgen. Je kunt zelf allerlei mensen volgen, en anderen kunnen jou volgen.
 4. Je kunt foto`s van anderen liken. En zij kunnen die van jou liken.
 5. De optie bestaat om mensen te taggen. Mensen kunnen jou taggen. En dit kun je vervolgens bekijken.
 6. Natuurlijk is er de mogelijkheid om anoniem berichten te rapporteren. Dit voorkomt de verspreiding van vervelende foto`s/berichten. En pestgedrag.

Hoe start je met Instagram. Wanneer jouw insteek geld verdienen met Instagram is?

Om te beginnen download je de app. De meeste mensen gebruiken de app in combinatie met hun telefoon. Er zijn een stuk minder gebruikers die dit via hun pc doen. Maar het is natuurlijk wel mogelijk. De app is uiteraard volledig gratis!

Kies jouw gebruikersnaam. Zorg ervoor dat deze makkelijk te herkennen en onthouden is. Een naam die jou goed vertegenwoordigd. Dit is belangrijk omdat alle Instagram gebruikers deze naam zullen zien.

Vul jouw profiel in. Zorg ervoor dat jij een interessante en pakkende tekst schrijft. Hierdoor zullen mensen jou eerder gaan volgen. Het is handig om ook jouw andere social media links toe te voegen. (Bijvoorbeeld van Facebook en Twitter).

Voeg een profiel foto toe. Dit is ook belangrijk. Zorg voor een aantrekkelijke profiel foto. Dit hoeft niet eens perse een foto van jezelf te zijn.

Start met het toevoegen van foto`s. Zorg ervoor dat jouw foto`s een bepaald thema hebben. Je kunt kiezen voor standaard zwart-wit filters. Of als thema dieren kiezen. Of juist het uitgaansleven. Probeer bij populaire instagram accounts te bekijken wat werkt!

Deel jouw Instagram foto`s via al jouw andere social media. Op die manier krijg je sneller meer likes. Omdat meer mensen jouw plaatjes zullen bekijken!

Ga zoveel mogelijk mensen volgen. Vaak volgen mensen jou ook terug. Je krijgt snel meer naamsbekendheid.

Gebruik hashtags. Meer mensen zullen jouw foto`s te zien krijgen. Deze optie is ontzettend handig.

Zorg dat je ten aller tijden een actieve gebruiker bent! Dit zorgt ervoor dat je snel populair zult worden!

Hoe ga je nu precies geld verdienen met Instagram.

Je hebt verschillende mogelijkheden om ook daadwerkelijk geld te verdienen met instagram. Zorg in ieder geval dat je bovenstaande stappen goed naleeft. Op die manier krijg je snel veel volgers.

snel geld verdienen met instagramIn bovenstaand overzicht kun je zien hoe jij snel geld verdienen kunt met een populaire instagram account.

Natuurlijk zijn er meer methodes om geld te verdienen. Dan alleen het posten van foto`s.

Andere methodes voor geld verdienen met instagram!
 • Affiliate marketing.
 • Gesponsord worden.
 • Verkoop jouw foto`s.
 • Promoot producten of services.
 • Verkoop jouw goed lopende instagram account!

Heb jij helemaal zin om te starten met geld verdienen via instagram? Via onderstaande link krijg je meer uitgebreide informatie.

Klik op de link hieronder en start met methode 3 voor de beste geld verdien tips!

online geld verdienen met instagram

 

.