Snel Geld Verdienen met Advertenties

Snel Geld Verdienen met Advertenties op Social Media.

Snel geld verdienen met advertenties op social media, hoe zit dat? Er zijn mensen die bakken met geld verdienen door gebruik te maken van advertenties. Op dit moment is dat met Google advertenties iets moeilijker. Op YouTube adverteren werkt ook niet zo goed. Vaak klikken mensen advertenties zo snel mogelijk door. (Misschien heb je dit zelf ook). Ze willen immers een bepaalde video zien. Soms krijgen mensen zelfs een hekel aan een merk.. Vanwege de vele (soms irritante) advertenties.

Advertenties via social media werken ook niet perse.. Tenzij je dit op een bepaalde manier aanpakt. In dit artikel beschrijf ik iemand die dit wel succesvol aanpakt. En hoe deze persoon van een paar tientjes, met gemak een paar honderd euro maakt! Dit allemaal in een dag, of een paar dagen. Dat kwalificeert zich wel voor de term snel geld verdienen..

Snel geld verdienen met Advertenties

Snel Geld Verdienen met Advertenties. Waar je het beste kunt adverteren.

Adverteren kan heel winstgevend zijn. Je moet alleen weten wat je wel, en niet moet doen. Anders loop je het risico dat je alleen maar snel geld gaat verliezen. Dat kan nooit het doel zijn.. Focus je er dus op, om te leren hoe alles werkt. Voordat je begint met investeren. De investeringen zijn overigens niet enorm. Voor een tientje kan je al advertenties laten draaien. Ook voor minder, maar goed, je wil wel wat bereik hebben natuurlijk.. In principe kun je adverteren vanaf 5 euro!

Je moet dus eerst uitzoeken waar je kunt adverteren. Facebook is een perfecte plaats voor snel geld verdienen via advertenties. Mensen komen hier om opmerkelijke, leuke of entertainende dingen te lezen en bekijken. Mensen zijn via Google vaak op zoek naar iets specifieks. En via YouTube reclame maken roept dus vaak irritatie op bij het publiek. Facebook is meestal ter ontspanning. Voor het verdrijven van tijd. Ook kun je hier voor een goede prijs adverteren. (Via Google is dat op dit moment al behoorlijk duur).

Snel geld verdienen met advertenties. Snel geld verdienen via Facebook.

Facebook is dus een perfecte plaats om geld te verdienen met advertenties.

  • Alles is makkelijk in te stellen.
  • Je hoeft niet veel te investeren.
  • In principe hoef je niet eens direct te betalen.
  • Mensen zijn ontvankelijk voor interessante advertenties.
  • Jouw advertenties worden aangeboden tussen de “gewone” berichten.

De vraag is natuurlijk hoe je dit voor elkaar krijgt. En voor wat voor soort dingen je dan moet adverteren. Het basis principe is natuurlijk affiliate marketing. Commissie ontvangen. Zodat je eigenlijk direct kunt starten. Ik zal hieronder een geval bespreken van een succesvolle ondernemer. Die met gemak geld aan het verdienen is via Facebook.

Snel geld verdienen met advertenties via Facebook. Een voorbeeld van een Succesvolle Ondernemer!

Misschien heb je weleens gehoord van het verhaal van de jongen die bij de Aldi werkt. Onlangs heeft hij een bejaarde man geholpen met boodschappen doen. En deze man vervolgens naar huis gebracht. Hier zijn foto`s van gemaakt. Het verhaal werd erbij geschreven. En iemand heeft dit op Facebook gedeeld. Er waren veel reacties op dit bericht. En het werd enthousiast gedeeld. Veel interesse dus, voor deze gebeurtenis. Dit gaf onze slimme ondernemer een goed idee…

De ondernemer heeft dit bericht gekopieerd. En er vervolgens een stukje tekst aan vast geplakt. Dit stuk tekst staat niet bij het originele bericht. Het is gewoon “verzonnen”.

“Nadat de man was thuisgebracht ging hij even op Facebook rondkijken. Toevallig kwam hij een advertentie tegen van *** casino. Hij kon daar 200 gratis spins krijgen, en besloot een gokje te wagen. De man won een paar honderd duizend euro.

De bejaarde man was erg blij. Hij besloot een deel van dit geld aan de jongen te schenken voor het betalen van zijn opleiding. De man had nooit gedacht dat hij dit bedrag kon winnen. Ongelofelijk hoe 1 gokje zijn leven heeft kunnen veranderen”.

Natuurlijk was de werkelijke tekst meer uitgebreid. Maar het gaat nu even om de strekking. De man heeft volgens mij helemaal niets gewonnen. Maar daar gaat het niet om.. Mensen die dit bericht lezen, geloven dit vaak. Onderaan het bericht staat een link. Via deze link kan de lezer dit “gokje” ook wagen. En dus een grote kans maken op het winnen van een paar honderd duizend euro… Als lezers zich aanmelden via deze link.. Verdiend de ondernemer geld. (Commissie).

Ik wil absoluut niet zeggen dat dit een eerlijke zet is van de ondernemer. Maar goed.. Feit is wel dat de enige in dit verhaal die met zekerheid wegloopt met geld… Deze ondernemer is!

Snel Geld Verdienen met Advertenties via Facebook. ClickBait Berichten en Affiliate Links.

Snel geld verdienen via Facebook werkt op deze manier erg goed. Waarbij ik niet wil zeggen dat je perse een verhaal als dit moet gebruiken. Het moet in ieder geval een verhaal zijn wat mensen aanspoort om het te gaan lezen. Een titel die ervoor zorgt dat mensen meer willen weten.

Het is slim om iets te gebruiken waarvan je al weet dat mensen er interesse in hebben. Deze ondernemer heeft overigens meer van dit soort verhalen. En verdiend behoorlijk goed geld op deze manier. Uiteindelijk.. Moet je je afvragen of dit een manier is waarop je jouw geld wil verdienen.

Je kunt dit natuurlijk op een meer eerlijke manier aanpakken. Je kunt er ook voor kiezen om deze richting te kiezen. Zolang je maar een affiliate link toevoegt.. Kun je snel geld verdienen met advertenties via Facebook.

Snel geld verdienen met advertenties via Facebook. Resultaten Test.

Ik heb besloten om eens te gaan testen hoeveel bovenstaande ondernemer ongeveer verdiend met deze methode. Nadat ik deze test heb afgerond zal ik de resultaten hiervan hier neerzetten. Ik raad je niet aan om standaard geld te verdienen op deze manier. (Dit is ook absoluut niet mijn persoonlijke stijl. Ik vind eerlijk zijn, en oprecht informeren belangrijker).

Heb jij ervaring met deze methode van snel geld verdienen? Laat dan jouw ervaring achter onderaan deze pagina. Zou het leuk vinden om daarover te lezen!

Snel Geld Verdienen met advertenties op een Eerlijke Manier