Snel Geld Verdienen met YouTube Video`s Ranken

Snel Geld Verdienen met YouTube Video`s Ranken.

Snel geld verdienen met YouTube video`s ranken is een slimme zet. Je kunt YouTube video`s gebruiken voor verschillende doeleinden. In dit artikel ontdek je waar je YouTube video`s voor kunt gebruiken. Daarnaast zal ik een aantal truc`s onthullen die ik zelf gebruik. Om YouTube video`s snel te laten ranken in YouTube, en in Google!

Snel Geld Verdienen met YouTube Video`s Ranken.

Snel Geld Verdienen met YouTube Video`s Ranken. Hoe je YouTube Video`s kunt gebruiken.

YouTube video`s zijn ontzettend krachtig. Google geeft hier veel waarde aan. Het is dus slim om video`s te gebruiken. Wanneer je online geld wil verdienen.

  • Je kunt YouTube video`s gebruiken om naamsbekendheid te vergroten.
  • YouTube video`s zijn prima om eigen producten of diensten onder de aandacht te brengen.
  • Alle YouTube video`s vormen krachtige backlinks. Je kunt ze dus goed gebruiken bij SEO.
  • Je hebt de mogelijkheid om direct geld te verdienen. Bijvoorbeeld via affiliate marketing.
  • Alle YouTube video`s zijn 100% gratis te uploaden.

Het is dus ontzettend slim om gebruik te maken van de kracht van YouTube video`s. Ik ga in dit artikel verder niet in op het hoe of wat. Betreft het specifieke geld verdienen met YouTube. Alhoewel affiliate marketing eigenlijk de beste manier is. Je kunt hier direct mee starten. En je hoeft geen cent te investeren. Alles wat je nodig hebt.. Is de juiste informatie. Die kun je op deze website gewoon gratis vinden. Bekijk alle artikelen over affiliate marketing. En de artikelen over geld verdienen met YouTube.

Snel geld verdienen met YouTube video`s ranken. Een aantal truc`s om snel te ranken in YouTube en Google.

Ik heb zelf ongeveer 5000 cursussen gedaan om YouTube video`s te laten ranken. (Overdreven). Het ligt ook een beetje aan het doel van jouw YouTube video. Maar goed. Hier een paar trucjes om ervoor te zorgen dat jouw video snel gaat ranken. In zowel Google als YouTube.

Zoek van te voren uit op welke keywords er gezocht word in YouTube en Google.

Kom erachter hoeveel competitie er is op betreffende keywords.

Zorg dat je gaat voor keywords waar lage concurrentie op is. Maar waar wel voldoende naar gezocht word.

(Voor deze eerste stappen heb je simpele software. Heb jij interesse in deze software? Stuur dan even een mailtje. Of laat een bericht achter onderaan deze pagina. Dan leg ik je uit welke software dit is. Ik zal proberen om later op deze website een apart artikel te maken over deze software mogelijkheden. En uitgebreid beschrijven hoe je deze kunt gebruiken).

 

Gebruik de keywords die je hebt gevonden in de titel van jouw video clip.

Zorg dat je deze keywords ook laat voorkomen in de beschrijving van de video.

Natuurlijk voeg je ook de keywords toe aan de keywords die je toe kunt voegen bij een YouTube video. (Logisch).

Voorzie jouw video van een datum. En plaats (Waar je hem gemaakt hebt. Je kunt ook gewoon kiezen om standaard Amsterdam in te vullen. Bijvoorbeeld).

Deel jouw YouTube video op de social media. Wanneer jij een video hebt geupload, zie je dit eronder staan. Je hoeft er dan alleen maar op te klikken. En jouw video zal worden verspreid op jouw andere social media accounts.

Bouw links naar jouw video. Dit is weer een heel ander deel. Het zal de video extra sterk maken. Het kan jouw website verder niet schaden. Omdat het “second tier” links zijn. Ook hierover zal ik later op deze website een meer uitgebreid artikel schrijven.

Ben jij klaar om online geld te verdienen? Zoek je nog naar een uitgebreide en concrete handleiding? Klik dan op de link hieronder.

Snel Geld Verdienen met YouTube video`s ranken online