Geld is geen garantie voor geluk

Geld is geen garantie voor geluk – update!

Geld is geen garantie voor geluk.. Helaas.

In dit artikel geef ik een update betreft mijzelf en mijn leven omtrent online geld verdienen. Een persoonlijk stukje deze keer..

Geld is geen garantie voor geluk.. Leuk dat je op de link hebt geklikt om mijn update te lezen. Grote kans dat wij elkaar kennen. Ik zou je graag persoonlijk helpen met snel geld verdienen online. Zoals ik je heb verteld heb ik daar nu niet zoveel tijd voor. Vandaar dat ik je de link naar deze pagina heb gestuurd. Zodat jij ook kunt starten met een vet online inkomen verdienen. Zoals ik je eerder vertelde; wat ik doe, dat kun jij ook! Er zullen vast ook mensen mee lezen die mij niet kennen. (Bijvoorbeeld via een link op Google oid.). Ik zal proberen dit artikel een beetje algemeen “leesbaar” te houden. Hier volgt in iedergeval even een korte uitleg. Waarom ik je op dit moment even niet persoonlijk de weg kan laten zien.

Geld is geen garantie voor geluk. Ik heb nooit gedacht dat geld gelukkig zou maken. Wel dat het het leven een stuk makkelijker maakt. En dat het deuren kan openen. Deuren die zonder geld hermetisch gesloten blijven..

Geld is geen garantie voor geluk.. maar het maakt het leven wel een stuk makkelijker
Geld is geen garantie voor geluk.. maar het maakt het leven wel een stuk makkelijker!

Al weer jaren verdien ik mijn geld online. Zoals je hebt kunnen lezen, ben ik begonnen met minder dan niets. En een hoop idee├źn en plannen. Na jaren aanmodderen, heb ik een aantal goed werkende technieken gevonden.

Op dit moment hoef ik me over geld verdienen geen zorgen meer te maken.. Ik heb helaas andere zorgen..

Ik schrijf ze graag even van me af. Ondanks dat dit niet op het juiste blog staat. Ik praat hier niet graag over. En op deze manier kan ik je toch uitleggen, waarom ik nu even niet persoonlijk help. Het werk wat ik doe stelt mij in staat om er 100% te zijn voor diegenen die mij nodig hebben.. Echter kan het geld natuurlijk niet alles oplossen.

Mijn kind van 8 is ziek. Hij lijkt niet ziek, maar is het wel. Auto immuun reactie. Waarvan de specialisten niet weten waar deze reactie vandaan komt. (Gelukkig, geen onderliggende ziekte vastgesteld). Op dit moment geef ik mijn kind dagelijks zware medicatie. Vooral de prednison (prednisolon) valt ontzettend zwaar (bijwerkingen). We hebben geen andere keuze.. Dit is het enige wat we kunnen doen om te zorgen dat ons kind geen blijvende schade ondervind van deze auto immuun reactie. 8 jaar is hij pas..

Geld is geen garantie voor geluk.. Maar het maakt het leven wel een stuk gemakkelijker!

Nu willen mensen altijd graag weten hoe ik aan mijn geld kom. Ik heb immers genoeg, en ze zien me nooit het huis verlaten. (Om te gaan werken). Het is me vaak gevraagd. Vroeger had ik met mijn werk het gevoel dat ik de loterij won, iedere dag weer. Nu heb ik alleen nog maar dankbaarheid voor het feit dat ik er zelf 100% kan zijn om mijn zoon te begeleiden. (Emoties worden vergroot, uiterlijk veranderd enorm, en hij heeft constant honger, en behoefte aan veel steun hierin). Het ziekenhuis ligt niet om de hoek. (Nou ja eigenlijk wel, maar wij moeten naar een ander ziekenhuis – vrij ver reizen). Ik zou mijn kind met mijn partner kunnen laten gaan. Maar partner is helemaal niet goed in ziekenhuizen en overleggen met artsen. Die is zelf herstellende van hartproblemen. De treinreis naar de specialisten kost zo`n 40 euro per bezoek. Daarnaast moesten er (tijdelijke) hulpmiddelen komen, die ik ook zelf moest bekostigen. Partner werkt dus momenteel niet (ook zelfstandige).

Geld is geen garantie voor geluk. Maar.. Zelf geld verdienen kan enorm veel zekerheid bieden!

Vandaag nog kwamen er wat buren verhaal halen over mijn werk. Een van de buren had besloten zelf een website te willen starten. Natuurlijk ben ik bereid om te helpen. Helaas heb ik op dit moment dus niet zo veel tijd.

Ik heb geen tijd omdat ik constant met mijn kind bezig ben. Daarnaast ook met mijn herstellende partner. En het huishouden moet gedaan worden. En ik moet natuurlijk ook zorgen dat ik geld blijf verdienen (kostwinner). Werken is een soort ontspanning. Intens met mensen overleggen via WhatsApp, email, of telefoon zit er nu niet in. Ik ben er niet voor in de stemming.

Natuurlijk gun ik het jou ook van harte om financieel volledig zorgen vrij te kunnen leven. Via deze website kun je een indruk krijgen van online geld verdienen. Er zijn dus veel verschillende manieren.

  • Geld verdienen met een simpel voorgekauwd model. (Als je nog binnen gelaten word een coole optie. Je kunt hiermee direct snel geld verdienen online).
  • Geld verdienen door zelf een stabiel inkomen op te bouwen. (Verschillende mogelijkheden “snel geld verdienen thuiswerk”. Je vind op deze pagina een overzicht met uitleg over iedere methode).

Ga op je gemak uitzoeken wat jij wil gaan doen. Je kiest zelf een richting. Je kunt zelfs zelf een onderwerp kiezen. Vervolgens kun je hiermee geld verdienen. Op deze website vind je nog veel meer informatie over online geld verdienen.

Geld is geen garantie voor geluk.. Maar het is wel ontzettend cool om zelf veel geld te verdienen..

Als je echt vastloopt kun je me altijd even emailen of whatsappen. (Ik zal waarschijnlijk niet zo snel antwoorden als normaal).

Ik hoop dat je binnen no time 100% succes bereikt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*