Falende Ondernemers

Falende Ondernemers

Er is een reden dat steeds meer ondernemers falen!

Falende ondernemers vergeten 1 essentieel ingrediënt ==>>

Falende ondernemers. Je komt ze overal tegen. Vooral in het centrum valt het op. Steeds meer leegstaande panden. Steeds meer opheffingsuitverkoop. Steeds meer bedrijven die failliet gaan. Jammer. Maar vaak heeft het ook een logische oorzaak!

Falende ondernemers + de grootste fout = Failliet gaan..
Falende ondernemers + de grootste fout = Failliet gaan..

Falende ondernemers en de crisis:

De zogenaamde “crisis” is een probleem. Maar niet het grootste probleem! Deze crisis draagt zeker bij aan het falen. Niemand verkoopt iets in een lege winkelstraat. Mensen houden steeds vaker hun geld op zak. Of op de bankrekening eigenlijk. Sparen begint steeds meer “in” te raken. (Als er geld over blijft aan het eind van een maand). Ook in de horeca is dit moeilijk voor bedrijven. Er zijn weinig sectoren die niets van de crisis merken. Mensen proberen alles goedkoper te krijgen. (En doen). Er zijn natuurlijk vindingrijke oplossingen. In Nederland willen ze bijvoorbeeld het eten van insecten promoten. Omdat dit een gezond alternatief zou zijn voor vlees en vis. (Wat natuurlijk vrij duur is). Toch zie ik de gemiddelde mens niet genieten van een bordje meelwormen.. Zou jij dat doen om te besparen? Toch merkt ook de vleesproducent de crisis. Mensen eten simpelweg minder vlees. (Het bespaard geld, en is ook gezonder). Er zijn ook sectoren die wel degelijk profijt hebben van de crisis. Namelijk de goedkopere alternatieven. De huismerken doen het beter dan ooit. En budget shoppen lijkt helemaal in te zijn. Omdat mensen zo zuinig doen.. Raakt de economie alleen maar verder in het slob. Toch is de crisis niet de enige reden van falende ondernemers!

De grote fout van falende ondernemers:

Er is 1 fout die bijna alle falende ondernemers maken! Deze fout overtreft de problemen met de economie!!! Ondernemers vergeten vaak gebruik te maken van het internet. Of.. Maken er simpelweg niet optimaal gebruik van. En dat terwijl het internet een enorme markt is. Het bereik is enorm. (Nationaal. Als je wil zelfs internationaal!). Je maakt 24/7 kans op potentiële klanten. En je kunt prachtig je assortiment tonen. Of je diensten promoten. Je kunt gericht klanten zoeken. En ervoor zorgen dat klanten jou als eerste vinden. (In plaats van de concurrentie). Er zijn zoveel mogelijkheden met het internet. Zoveel dat sommige mensen zelfs zonder bedrijf, product of kennis .. Een volledig maandsalaris verdienen online!

Voorbeelden van Falende ondernemers:

  • Een dure jassen winkel. Hoge kwaliteit jassen. Voor zowel mannen als vrouwen. 92% van de mensen gaat zich online oriënteren. Vooral bij aankoop van een dure (merk) jas. Deze jassenwinkel heeft een website. De website is statisch. (Er gebeurd niets). Je ziet ongeveer 6 plaatjes. En contactgegevens. De eigenaar van deze winkel gaf de gevaren van een webwinkel aan. “Jassen worden kapot terug gezonden”, “Het is ontzettend veel extra werk”, “Ik wil een goede, persoonlijke service kunnen geven”, “Kortom, de baten dekken de lasten niet”. Dat valt te begrijpen. De vraag is waarom hij zijn assortiment niet laat zien. Je hoeft niet perse een online shop te worden. Vooral bij deze dure jassen, kun je je dat voorstellen. (Jassen van ca. 200-1500 per stuk!). Het is een ontzettend leuke winkel. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Toch gaan klanten online kijken. En online zie je veel andere shops. Met dezelfde producten. Maar dan veel “sale” producten erbij. Deze jassen worden dan thuisbezorgd. Niet alle mensen kopen graag online. Er zijn genoeg mensen die houden van service. Een persoonlijke service. Vooral als het gaat om kwaliteit. (Dure producten). Deze mensen zullen gaan zoeken naar zo`n winkel in de buurt. De website van deze jassen winkel verschijnt dan. Maar je krijgt geen idee van wat ze op dat moment verkopen. En of er een uitverkoop is. Of ze het soort model hebben waar jij van houd. Kortom. Deze mensen zullen hun kans bij de online shop wagen. En niet de moeite nemen om langs te gaan bij de winkel in de buurt. Je hoeft dus niet van alle online mogelijkheden gebruik te maken. Maar de basis, kun je als ondernemer niet missen! (De eigenaar vertelde dat ze op de rand zaten. Van een faillissement..)
  •  Een Surinaamse afhaal en bestel shop. Laatst voor het eerst gegeten. Buiten hebben ze een klein terras. (Het regende toen even niet 😉 ). Het was echt ontzettend lekker. Ze hadden foldertjes liggen zodat je kon bestellen. De meeste mensen bestellen eten met hun smartphone. Vaak via apps. Of gewoon via de pc. In ieder geval; via het internet. Hongerig op zoek gegaan via de app. Helaas waren ze nergens te bespeuren. Alleen een locatie vermelding. Dus geprobeerd te bestellen via het foldertje. Na 1,5 uur nog geen bestelling. Telefonisch wisten ze te vermelden dat “er niemand thuis was”. Een uur later kwamen ze dan toch aan op het juiste adres. Met een totaal verkeerde bestelling! Telefonisch werd er medegedeeld dat zij het “vast weer niet goed verstaan hadden”. Op de vraag waarom ze geen online bestellingen aannamen? “Dat vinden wij te veel gedoe”, Dat begrijpen we allemaal niet”, “Nee hoor, het gaat prima zo”.  (???!). In dit geval heeft het internet gewoon veel te bieden. Aan de klanten, maar ook aan de eigenaar. Er komen duidelijke bestellingen binnen. Er kan direct betaald worden. Er zullen meer klanten komen. Vanwege het gebruiksgemak. Maar vooral vanwege bekendheid. Want dat is ook een belangrijke functie van het internet. Je kunt er snel bekendheid mee verkrijgen. Op dit moment is de shop gesloten. Dag lekker eten 🙁

Het loont dus om gebruik te maken van het internet. Je hoeft niet alles te gebruiken. Maar als je een ondernemer bent kun je niet zonder! Anders heb je grote kans bij de falende ondernemers te gaan horen.

Ook zonder ondernemer te zijn kun je internet gebruiken. Bijna iedereen brengt dagelijks tijd door op internet. Via social media. Het opzoeken van informatie. Winkelen. Reviews. Eten bestellen. Enzovoorts. Deze tijd kun je gebruiken om geld te verdienen.

Met deze X factor zul je nooit bij de falende ondernemers horen
Met deze X Factor zul je nooit bij de falende ondernemers horen

Online geld verdienen – nooit bij de falende ondernemers horen:

Je kunt snel geld verdienen met het internet. Je hoeft daarvoor geen ondernemer te zijn. Je zult wel een ondernemer moeten worden. (Je kunt je inschrijven als ZZP’er. Je moet wel. Omdat je teveel geld verdient om particulier te blijven). Om online geld te verdienen heb je niets nodig. Alleen een internet verbinding. (En een pc oid natuurlijk!).

  • Je hebt geen product nodig.
  • Je hebt geen ingewikkelde kennis nodig.
  • Je hebt geen kapitalen aan investeringsgeld nodig.

Klik op de link hieronder en verdien ook een volledig maandsalaris. Maak optimaal gebruik van jouw internetverbinding!

Klik Hier ==>> Het geheime recept om nooit bij de falende ondernemers te horen!  100% Succes <<==

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*