10 Manieren voor Geld Verdienen Zonder Investeren

10 Manieren voor Geld Verdienen Zonder Investeren!

Ontdek in dit artikel 10 manieren voor geld verdienen zonder investeren. >>

10 manieren voor geld verdienen zonder investeren. Veel mensen willen graag proberen om zelfstandig een online inkomen te verdienen. Alleen heeft niet iedereen het geld er voor over, om iets “te proberen”. Als je wel wil investeren, is het alsnog heel belangrijk om goed op te letten. Waar wil je dan eigenlijk in investeren? Op het internet word er vaak gebakken lucht verkocht. Daarom is het veel slimmer om te starten zonder hier geld aan uit te geven. In dit artikel kun je 10 manieren voor geld verdienen zonder investeren terug vinden. Deze manieren bezorgen jou niet perse een fulltime inkomen. Maar zeker wel een leuke bijverdienste. Je kunt ook het geld wat je met deze methodes verdiend gebruiken om te investeren in grotere projecten. (Denk daarbij aan affiliate marketing projecten. Of bijvoorbeeld een eigen website starten).

10 Manieren voor Geld Verdienen Zonder Investeren10 manieren voor Geld Verdienen Zonder Investeren:

  • Geld verdienen methode 1. Bloggen. Dit is een van de meest bekende methodes om online geld te verdienen. Je kunt helemaal zelf bepalen waar je over wil bloggen. In principe kun je ook gewoon kosteloos starten met bloggen. Bijvoorbeeld op de website van WordPress. Je kunt ook een eigen website maken, en daarop bloggen. Of je aanmelden op een “blog website”, en hier jouw blogs plaatsen. Je kunt op 2 manieren geld verdienen met bloggen. Je kunt jouw blogs “verzegelen”. (Mensen betalen om jouw blogs te kunnen lezen). De beste methode is echter om advertenties bij jouw blogs te plaatsen. Het verzegelen van blogs leidt vaak tot irritatie bij (potentiële) lezers. Advertenties zijn vaak veel meer nuttig. Google Adsense bijvoorbeeld, kiest advertenties die bij jouw blog passen. Je kunt ook de advertenties aanpassen zodat ze perfect in jouw blog passen. Je verdiend geld wanneer lezers op jouw advertenties klikken. Lees wel goed het beleid door van Google Adsense. (Ze zijn behoorlijk streng. Je mag bijvoorbeeld maar een bepaald aantal advertenties per pagina plaatsen). Bloggen is erg leuk, omdat je mag kiezen over welke onderwerpen je gaat schrijven. Toch moet je natuurlijk wel genoeg lezers hebben. Of weten te krijgen.. Als starter kun je wellicht beginnen op een “blog site”. Daar komen meer potentiële lezers. En als jij interessante / opvallende artikelen schrijft.. Krijg je via die weg sneller lezers.
  • Geld verdienen methode 2. Freelancer. Je kunt jezelf via verschillende online platvormen aanbieden als freelancer. Je kunt jezelf aanbieden als tekstschrijver. Maar ook als webdesigner, of voor het maken van promotie video`s. Je moet hierin wel bedreven zijn natuurlijk. Het is handig om een soort “portfolio” te maken waarin duidelijk word wat jij kunt. Dit soort werk kun je overigens leren doen. Je zit op deze manier nergens aan vast. Je krijgt vaak eenmalige opdrachten.
  • Geld verdienen methode 3. Artikelen schrijven in opdracht. Ben jij goed in schrijven? Dan kan dit een perfecte manier zijn voor jou om extra geld te verdienen. Er zijn veel webmasters maar ook bedrijven op zoek naar tekstschrijvers. Het gaat hier vaak om informatieve artikelen. Of reclame teksten. Je krijgt dan betaald per artikel, welke vaak aan richtlijnen moet voldoen. (Een bepaald woordaantal bijvoorbeeld).  Er zijn verschillende websites online waar jij je kunt aanmelden als artikel schrijver.
  • Geld verdienen methode 4. Testpersoon / Proefshopper. Dit is echt een super coole manier om extra geld te verdienen. Er zijn verschillende bedrijven waar je kunt solliciteren naar deze functie. Het draait om het testen van producten / diensten. Je kunt bijvoorbeeld worden uitgezonden naar een winkel. Je mag deze winkel vervolgens beoordelen. En jouw ervaring omschrijven. Verder krijg je vaak gratis producten thuis gezonden. Deze producten mag je houden. Nadat je er jouw mening over gegeven hebt.
  • Geld verdienen methode 5. Affiliate marketing. Dit is geld verdienen op een heel zelfstandige manier. Het draait om het aanraden van kwalitatieve producten. Deze producten zijn van een derde partij. Als iemand besluit zo`n product op jouw aanbeveling aan te schaffen… Verdien jij geld. Verder hoef je hier niets voor te doen. Affiliate marketing is een van de makkelijkste en snelste manieren om geld te verdienen. Het is niet perse de meest makkelijke manier. Maar als je weet hoe het werkt, kun je hiermee veel meer dan een riant maandsalaris verdienen.
  • Geld verdienen methode 6. Advertenties bekijken. Dit is geen manier waarmee je kapitalen kunt verdienen. Maar het  is wel makkelijk extra geld verdienen. Je kunt je hiervoor op verschillende websites aanmelden. Alles wat je hoeft te doen is een half uurtje per dag advertenties bekijken. Maak zoveel mogelijk van dit soort accounts aan. (Op alle websites die dit werk aanbieden). Vergeet niet om voor dit werk een apart email adres aan te maken. (Zodat je geen spam krijgt in jouw eigen email inbox).
  • Geld verdienen methode 7. Micro jobs. Dit sluit goed aan bij het geld verdienen met advertenties bekijken. Micro jobs zijn kleine taakjes. Waarvoor je ook een kleine vergoeding krijgt. Het gaat bijvoorbeeld om het posten / delen van een link. Of het bezoeken van een bepaalde website. Ook hier krijg je steeds een klein bedrag op jouw account gestort. Het neemt niet veel tijd in.
  • Geld verdienen methode 8. Vragenlijsten invullen. Het gaat hier om een aantal kleine vragenlijsten / enquêtes per dag. Ook hier spaar je het geld op jouw account. Tot je genoeg hebt gewerkt om je te laten uitbetalen. Je kunt je hiervoor op verschillende websites aanmelden.
  • Geld verdienen methode 9. Captcha`s oplossen. Je kunt je hiervoor op verschillende websites aanmelden. Veel captcha websites maken gebruik van echte mensen. (In plaats van software). Captcha`s zijn nu eenmaal ontworpen om niet te worden opgelost door software. De captcha programma`s draaien wereldwijd. Er is dus op ieder moment behoefte aan mensen die captcha`s willen oplossen. Je verdiend geen enorme bedragen. Maar het is eigenlijk best wel ontspannend werk. Heb jij een goed oog voor captcha`s? Dan kun je je gewoon aanmelden, en starten.
  • Geld verdienen methode 10. YouTube. Dit is op het moment de meest bekende en populaire manier van online geld verdienen. Kinderen, volwassenen, het maakt niet uit. Als jij aantrekkelijke / interessante filmpjes kunt maken, kun je hiermee geld verdienen. Het kost overigens wel geduld. Geen enkele YouTuber is binnen een dag succesvol. Houd dus vol, en kijk even naar de tips op deze website. Je kunt met YouTube veel geld verdienen. Je kunt internationaal (Engels talig) werken, maar ook gewoon Nationaal.

Wil jij echt zelfstandig online geld verdienen? Heb jij de behoefte om het plafond van jouw inkomen weg te halen? Ben jij er klaar voor om jouw leven in eigen hand te nemen. Klik dan op de link hieronder. En verschaf jezelf de benodigde basis informatie. Om jouw leven compleet mee te veranderen.

>>. Klik Hier. Snel Geld Verdienen Online Zonder Investeringen. <<

10 manieren voor snel geld verdienen zonder investeren10 manieren voor geld verdienen zonder investeren