Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een coole manier van online geld verdienen!

Ontdek in dit artikel hoe jij simpel en snel geld verdient met affiliate marketing.

Affiliate marketing. Toch wel de meest simpele manier van online geld verdienen. Ook de snelste manier van online geld verdienen trouwens. Je hebt hier het minste werk aan. Omdat je zelf namelijk helemaal niets verkoopt!

Snel Geld Verdienen met Affiliate Marketing
Snel Geld Verdienen met Affiliate Marketing

Wat is affiliate marketing precies?

Het is eigenlijk het aanraden van producten van een ander. Zelf verkoop je  niets. Het werkt natuurlijk 2 kanten op.

Affiliate marketing voor de verkoper. De verkoper zet zijn product online. Dit doet hij bij een affiliate marketing bedrijf. Hij biedt zijn product dus aan voor affiliate marketeers. Hij verkoopt zijn product voor 50 euro. (Dit is de prijs voor de klant). Hij geeft 50% commissie over iedere verkoop. (Aan de affiliate marketeer). De verkoper van het product verdient 25 euro per verkoop. (Dit kan iets minder zijn. Het affiliate marketing bedrijf neemt ook een mini percentage.) De affiliate marketeer verdient 25 euro.

Affiliate marketing voor jou. Jij besluit een affiliate product aan te raden. Koopt een klant iets op jouw aanraden? Dan krijg jij een x percentage van de winst. (Dit verschilt per product). Verder hoef je helemaal niets te doen!

Wat voor soort producten ga ik aanraden?

Over het algemeen zullen dit “e” producten zijn.

 • E-books.
 • Online video tutorials.
 • Online cursussen.

Het zijn eigenlijk altijd informatieve producten. Je verkoopt dus informatie. Het zal je verbazen hoeveel mensen hiernaar zoeken. En ook werkelijk willen betalen voor de informatie. Informatieve producten bieden altijd een oplossing. Het zijn antwoorden op vragen.

 • “Hoe voed ik mijn hond op?”
 • “Hoe zet ik een kast in elkaar?”
 • “Hoe val ik snel af?”
 • “Hoe maak ik goedkoop eten?”
 • “Ect.”

De beste affiliate marketing bedrijven.

Er zijn verschillende affiliate marketing bedrijven. De 3 meest bekende affiliate marketing bedrijven:

 • Paypro. (Nederlands bedrijf).
 • Sharepay. (Nederlands bedrijf).
 • Clickbank. (Amerikaans bedrijf).

Clickbank is in principe universeel. Het word wereldwijd gebruikt om online geld te verdienen. Nadeel? Alle producten zijn Engels. En dat is ook direct een enorm voordeel van Nederlandse affiliate bedrijven. Ga jij de Nederlandse (affiliate) markt op? Dan kun je beter kiezen voor Sharepay of Paypro. Sharepay is nieuwe dan Paypro. Paypro is een gerespecteerd bedrijf. Paypro betaald sneller uit dan Sharepay. (Sharepay houd vaker en langer verdiensten vast). In dit artikel gaat het over Paypro. (Vanwege de stabiele, goede reputatie!).

Hoe schrijf ik me in voor affiliate marketing?

Je kunt je bij Paypro snel, simpel en gratis inschrijven. Je kunt in principe direct beginnen met geld verdienen. Je kunt je echter niet direct laten uitbetalen. Hiervoor moet er een “raamovereenkomst” getekend worden. (Je moet een oa. een kopie van je paspoort sturen. Dit kan overigens digitaal! Dus het neemt geen bergen tijd in).

100% Gratis, Snel en Simpel Inschrijven bij Paypro. Klik Hier
100% Gratis, Snel en Simpel Inschrijven bij Paypro. Klik Hier

Klik Hier om je Direct Gratis aan te melden bij Paypro!

Hoe kies ik een product?

Starten is in principe simpel. Je hebt nu jouw eigen Paypro account. Vervolgens kun je kijken bij “affiliate campagnes”. Je vind hier alle producten. Je kunt zelf kiezen. Hiervoor gebruik je 3 criteria.

 1. Het is heel belangrijk dat je een goed product kiest. Je kunt dit zien aan de paypro score. Deze geeft aan hoe producten verkopen.
 2. Ook is het belangrijk dat je een product kent. (Inhoudelijk).
 3. Dan is er nog de commissie. Dit verschilt per product. De prijzen van de producten ook.

Het is van groot belang om kwaliteit aan te raden. Doe je dit niet? Dan krijg je een slechte naam online. Het is de bedoeling dat je mensen helpt. Zij zoeken naar een oplossing voor hun probleem. En jij wijst ze op de oplossing. Besluiten zij deze oplossing te kopen? Dan verdien jij geld.

Hoe promoot ik het product?

Een product promoten is simpel. Je hebt je ondertussen ingeschreven. Kijk bij “affiliate campagnes”. Hier zie je een overzicht. Je kunt alle producten bekijken. Bekijk vooral de bovenste producten. Deze hebben de hoogste Paypro scores. Kies een product. Klik op dit product. Je ziet bij het product een link staan. Dit is jouw eigen persoonlijke link. (Affiliate link). Wanneer iemand op de link klikt word dit doorgegeven aan Paypro. Je kunt het aantal kliks zien in de statistieken. Koopt iemand iets via jouw link? Dan zet Paypro direct jouw geld op jouw rekening. (Jouw commissie).

Hoe verspreid ik mijn links?

Er zijn enorm veel manieren om affiliate links te verspreiden. Probeer ze efficiënt te verspreiden. Op de juiste plaatsen. Waar mensen zoeken naar de oplossing die jij kunt bieden. (Het product wat jij aanraad). Je hebt niet perse een website nodig. Ook geen blog. Of startpagina. Je kunt gratis jouw affiliate links verspreiden.

 • Op websites of blogs. (Link in de comments).
 • Als gast blogger. (Een gast artikel schrijven op een website. En daarin jouw link verwerken).
 • Op eigen website/blogs. (Die kun je ook gratis aanmaken!).
 • Op Youtube. (Link in de comments onder de video).
 • Op forums. (Link in het profiel. Je kunt vaak ook een handtekening aanmaken. Deze verschijnt onder ieder bericht wat jij schrijft. Hier kun je jouw link in zetten.).

Je kunt dus zonder website of blog aan de slag gaan. (Links direct naar het product laten gaan). Maar je kunt ook gebruik maken van een website/blog. Je krijgt dan de kans om te “pre-sellen”. (Voorverkopen eigenlijk). Je kunt nog wat voordelen uiteenzetten. (Past vaak niet allemaal in een link bericht). En duidelijk maken waarom jouw oplossing de beste is. (Het product). Je gaat dan links bouwen naar jouw eigen website/blog. Op jouw website/blog zet je natuurlijk jouw affiliate link!

Er zijn genoeg mogelijkheden om links te verspreiden. Zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. (Je kunt ook betaald links adverteren. Bijvoorbeeld via Google Adwords.). Er is eigenlijk maar 1 belangrijke regel. (Echt heel belangrijk!!!!).

Zorg dat alles wat je post, schrijft, of reageert voldoet aan 1 belangrijke eis. Namelijk dat het RELEVANT is!

Schrijf jij niet relevant? Dan verwijderen ze jouw link hoogstwaarschijnlijk. Daarom is het belangrijk om iets toe te voegen. Geef een passende reactie. En passende (helpende) reacties/antwoorden.

Even snel een voorbeeld.

Stel je wil een link plaatsen naar een “afslank” product. Zoek dan websites, blogs en fora met dat onderwerp. Je treft dan direct geïnteresseerden. En het helpt je om relevant te blijven. (Maak jij links met een seo doel? Dan is het essentieel dat je soortgelijke sites vind!). Op een website over “gitaarles” zet je geen link. (Niet naar een afslank product). Het heeft er simpelweg niets mee te maken. Mensen die dit lezen zullen eerder geïrriteerd raken. (Dan geïnteresseerd!).

Affiliate links cloaken. (Lelijke links omtoveren in aantrekkelijkere links).

Het klinkt ingewikkeld. Cloaken ed. Maar het is eigenlijk een simpele handeling. Affiliate links zijn vaak lang. En zien er niet aantrekkelijk uit. Je kunt direct duidelijk zien dat het een affiliate link is. Dit laat mensen denken dat jij een verkoper bent. En dat je dus niet de juiste oplossing hebt. (Je wil immers alleen geld verdienen.) Het maakt mensen vaak huiverig. En levert een gevoel van wantrouwen op. Dit is natuurlijk zonde! Mensen lopen daardoor de oplossing voor hun probleem mis. (Je raad ze immers een goed product aan. De perfecte oplossing voor hun probleem!). En jij verdient geen geld.

Cloaken is dus wel zo handig.

Bij WordPress kun je cloaken met een plugin. (Lekker makkelijk!). Deze plugin heet “Pretty Link Lite”. Ook op je website kun je affiliate links beter cloaken en “no-follow ” maken. (Vanwege Google).

Hoeveel Geld Verdien Ik met Affiliate Marketing?

Ik verdien zelf ca. 5000 euro per maand. Met alleen affiliate marketing. Maar dat bedoelde je vast niet? Je wil natuurlijk weten hoeveel geld JIJ gaat verdienen? 😉 Logisch! Het is lastig om een bedrag te noemen. Het hangt van verschillende factoren af. Je zult er wel wat tijd in moeten steken. Met affiliate marketing kun je in principe direct geld verdienen. Toch zul je als beginner jezelf moeten informeren. Dat hoeft niet perse geld te kosten overigens. Je kunt via Google al veel informatie gratis krijgen.

Je kunt net zoveel geld verdienen als je zelf wil. Het ligt aan jouw motivatie. In principe zit er geen plafond aan! Wie niet werkt, verdient geen geld. Wie wat werk verzet.. Krijgt wat hij verdient. (Riant maandsalaris!).

Geen zorgen. Het kost je geen 40 uur per week. Je kunt werken wanneer je wil. (Wanneer jij tijd hebt). Een paar uur per week is genoeg. Maar het moet wel gedaan worden!!!

Heb jij verder nog vragen/opmerkingen? Dan ben je van harte welkom om ze te stellen! Via de mail: geldverdienensnel100@gmail.com . Of via de comments (onderaan deze pagina). Je kunt ook even bij de FAQ kijken. (Veelgestelde vragen).

Klik hier voor: Andere Manieren van Snel Geld Verdienen met Thuiswerk!

Wil jij liever per direct geld verdienen? Geen zin of tijd om van alles te leren? Klik op de link hieronder voor mijn favoriete geld verdien methode.

Klik Hier ==>> Per Direct Online SuccesVol

3 Replies to “Affiliate Marketing”

 1. Pingback: Geld Verdienen met Jouw Website! Gratis!

 2. Pingback: Makkelijk Geld Verdienen Thuis - slim snel en simpel!

 3. Pingback: Snel Geld Verdienen met een Slim Handeltje (Tip!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*