Een eigen E Product Verkopen

Een Eigen E Product Verkopen

Je kunt slim geld verdienen als je een eigen e product verkopen gaat!

Ontdek hoe je een eigen e product verkopen kunt. En hoe je hiermee snel geld verdienen kunt!

Een eigen e product verkopen. Enorm veel mensen zouden hier makkelijk geld mee kunnen verdienen. Jammer genoeg zijn er maar weinig mensen die het ook doen. Omdat ze niet weten hoe het moet. Omdat ze een enorme smoezen lijst hebben. Speciaal opgesteld. Om ervoor te zorgen dat hun leven precies blijft zoals het is. En ze nooit (financiele) vrijheid zullen krijgen. Hier een klein deel van de smoezen lijst. (Uit de directe omgeving. Deze mensen weten dat ik online geld verdien. Dit is hun respons. Op mijn uitleg hoe ook zij online geld kunnen verdienen. Zodat ze eindelijk ontslag kunnen nemen. Bij hun vervelende baan, met hun veel te lage salaris!).

(G) Een eigen e product verkopen. De Smoezenlijst:

 • “Ik heb geen tijd om mijn leven te veranderen.” Ik moet gewoon werken hoor! (Ja, je zou een paar weken de avonden kunnen werken. Je ziet dan dat geld verdienen ook anders kan. Makkelijker dus. Zodat je dan straks niet meer hoeft te werken. Je geen last meer hebt van een baan. En iedere maand kunt genieten van een riant salaris!)
 • “Ik ben gewoon niet zo slim.” (Ja hallo ik ook niet. Ik heb ook alleen maar een mavo diploma. Maar wie niet waagt wint niet. En wie niet start zal niet eindigen met het behalen van zijn doelen.)
 • “Ik weet niets van computers.” (Een eigen (e) product verkopen is simpel. Kun jij emailen? Dan kun je ook een (e) product maken!)
 • “Ik ben gewoon zo moe. En ik heb geen zin om dingen te proberen.” (Deze mensen zullen dus never nooit slagen!).
 • “Ik heb geen onderwerpen voor producten.” (Bijna iedereen heeft specialiteiten. Misschien heb jij wel de ultieme aas combinatie. Er zijn nationaal vast geïnteresseerde (hobby) vissers. Aanvullende tips kun je natuurlijk ook Googelen.
 • “Ik wil de zekerheid van een vaste baan houden. Dan maar veel tijd kwijt. En weinig geld verdienen!” (Je hebt juist in loondienst nauwelijks zekerheid. Bovendien kun je online geld verdienen; naast jouw baan!)

Dit is slechts een klein deel. Het is zo zonde dat sommige mensen niet een eigen e product verkopen! Ongeveer 94% van de mensen heeft wel iets aan specialiteiten. Het hoeft niets “groots” te zijn. Zelfs als je niet bij deze 94% hoort kun je het nog. (Een eigen e product verkopen).

Een eigen e product verkopen? Ontdek hier de beste manieren om online geld te verdienen
Een eigen e product verkopen? Ontdek hier de beste manier om online geld te verdienen:

Een eigen e product verkopen. Wat is een e product?

Een e product is een online product. Iets wat je direct kunt krijgen. Maar wat niet “tastbaar” is. (Alhoewel je een e-book zelf zou kunnen uitprinten.) Het zijn meestal informatieve producten. Er zijn verschillende soorten e producten.

 • E books. (Digitale boeken. ).
 • Video tutorials. (Uitleg aan de hand van een video).
 • Online cursussen. (Meerdere tekstbestanden of video tutorials. Je ontvangt deze verspreid over een bepaalde tijd. Bijvoorbeeld iedere week een nieuwe uitleg).
 • Online producten. Zoals in-app aankopen. (Bijvoorbeeld bij spelletjes).

De online producten zoals bij spelletjes is niet direct een optie. (Tenzij je van plan bent een spelletjes app te ontwikkelen). De andere e producten kun je prima maken.

Een eigen e product verkopen. Hoe maak ik een e book?

Vooral het maken van een ebook is simpel. Dat kan ik, jij en ook het buurmeisje! Als je maar informatie hebt. Het draait om het verwerken van informatie. De informatie hoef je niet geheel zelf te bezitten. Je kunt ook gebruik maken van informatie bronnen.

Er zijn mensen rijk geworden met een “gitaarles” video cursus. Deze 2 heren waren geen gitaar leraren. Ze hebben samengewerkt met een gitaar leraar. Zij benaderden hem, voor het maken van een cursus. Vervolgens deelden ze allemaal mee in de winst.

Het is natuurlijk slim om een onderwerp te kiezen waar ook werkelijk mensen naar zoeken. Je kunt dit heel simpel uitzoeken met Google`s tools. Je kunt hiervoor gratis een account aanmaken. Dit programma heet “Google Adwords”. Je kunt dan zien hoeveel mensen naar een bepaald onderwerp zoeken. Zo kun je ontdekken of een onderwerp “goed in de markt ligt”.

Het maken van een eigen e-book:

 1. Gebruik Google Adwords om te kijken of er vraag is naar jouw onderwerp. Of zoek een onderwerp waar veel naar gezocht word ;-)!
 2. Onderzoek jouw onderwerp. Welke problemen zou jouw onderwerp kunnen oplossen? (Onopgevoede hond? Leer hoe jij jouw hond laat luisteren!). (Kun jij slecht in slaap komen? Ontdek hier hoe je makkelijk in slaap komt). (Ect.)
 3. Ga op zoek naar (aanvullende) informatie. Probeer zoveel mogelijk te weten te komen. Zodat je alle essentiële informatie kunt samenvoegen. Dit zal jouw ebook extra waarde geven.
 4. Start met het samenvoegen van alle informatie. Onthoud hierbij dat jouw ebook informatief moet blijven. En als doel heeft “het oplossen van een probleem”.
 5. Jouw ebook is nu af. Start met verkopen.
 6. Meld je aan bij een affiliate bedrijf. En verkoop jouw ebook zo nog slimmer en sneller.

 Een eigen e product verkopen. Hoe start ik precies met verkopen? (Stap 5).

Het verkopen op zich is eigenlijk het moeilijkste. Het is handig om daarvoor een website of blog aan te maken. Je kunt dan een verkoop pagina maken. En hier jouw ebook op verkopen. Je kunt gratis een blog of website aanmaken. Dit kun je bijvoorbeeld doen met wordpress. ( Gratis geld verdienen met wordpress. ) Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk mensen op jouw verkoop pagina terecht komen. (De mensen die op zoek zijn naar de informatie in jouw ebook). Je kunt ook verkopen via affiliate marketing. Je hebt dan in 1 keer veel meer bereik. (Verkopen met affiliate marketing).

Een ebook maken is dus erg simpel. Het kan ook echt heel leuk zijn. Je kunt onderwerpen kiezen die jij echt leuk vind! Zo verdien je in principe geld met je hobby.

 

Klik hier voor: Andere Manieren van Snel Geld Verdienen met Thuiswerk!

Heb jij helemaal geen zin om een ebook te maken? Hou jij niet van informatie samenvoegen? Heb je geen onderwerp van interesse? Of wil je gewoon direct geld verdienen? Klik op de link hieronder. En ontdek mijn favoriete manier van geld verdienen!

Klik Hier ==>> Direct Snel Geld Verdienen Online Vanuit Huis

 

One Reply to “Een eigen E Product Verkopen”

 1. Pingback: Geld Bijverdienen ⋆ Snel Geld Verdienen Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*