Emailen = Geld Verdienen

Geld Verdienen met Emailen

Online geld verdienen met emailen?

Emailen = geld verdienen. Ontdek de waarheid over het gezegde.. “The money is in the list”!

Emailen is een slimme geld verdien methode. Het opbouwen van een grote lijst is essentieel. Heb je veel mensen op jouw lijst(en)? Des te meer geld je hiermee zal verdienen. Vandaar het spreekwoord. “The money is in the list”.

Emailen = Slim en Snel Geld Verdienen
Emailen = Slim en Snel Geld Verdienen

Emailen. Waarom is dat een slimme geld verdien methode?

Je bereikt met 1 druk op de knop ontzettend veel mensen. (Door slechts 1 email te verzenden!). Hoe groter jouw email lijsten.. Hoe meer bereik je dus hebt. (Je moet dus wel eerst lijsten opbouwen!). De mensen op jouw lijst? Die houd je. (Tenzij ze zich zelf uitschrijven). Je kunt emails versturen wanneer je maar wil.

Emailen. Hoe verdien ik daar dan geld mee?

Het draait natuurlijk om de inhoud van de emails. Je kunt sturen wat je wil. Natuurlijk stuur je handige tips. Truc`s. Nieuwe of interessante informatie. Mensen schrijven zich in op jouw email lijst. Deze lijst heeft altijd een onderwerp. (Specifieke lijsten. Bijvoorbeeld over afslanken. Of de verzorging van een bulldog. Of hoe je zelf taarten bakt. Ect.). Je kunt dus gratis informatie versturen. Daar verdien je natuurlijk niet direct geld mee.. Maar je verdient er waardering mee. Het geeft mensen een reden om lid te zijn. (Van jouw email lijst). Relevante informatie is belangrijk. Het zorgt ook voor binding met jouw lijst. Daar tussendoor kun je geld verdienen! Je kunt namelijk aanbiedingen sturen. Over producten gerelateerd aan het onderwerp. Aanbiedingen vind je overal. Je kunt je aanmelden bij affiliate marketing bedrijven. En bij advertentie bedrijven. (Denk aan: Paypro, Bol, m4n, Daisycon, Clickbank, ect.).

Emailen. Hoeveel geld verdien ik daarmee?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je eenmaal lijsten kunt opbouwen. Je kunt allerlei onderwerpen kiezen. En allerlei lijsten aanmaken. Je kunt zoveel verdienen als je wil. Maar je moet er dus wel iets voor doen. Lijsten opbouwen. En lijsten onderhouden. (Afentoe nuttige informatie sturen!). Je bepaald zelf hoeveel tijd je erin steekt. En dus ook, hoeveel je verdient!

Emailen. Hoe bouw je lijsten op?

Persoonlijk gebruik ik hier slechts 1 methode voor. Dit is de meest logische manier. En de meest simpele manier. (Het kost wel wat werk. Maar dan heb je ook echt iets!).

  1. Maak een website of blog aan. (Dit kun je gratis doen!).
  2. Installeer en gebruik WordPress. (Ontzettend makkelijk programma om mee te werken!).
  3. Meld je aan bij een email lijst bedrijf. (Hier bouw je lijsten op! Dit is 100% gratis).
  4. Installeer de juiste email plugins. (Heel makkelijk met WordPress).
  5. Koppel de plugin aan het email lijst bedrijf. (Alweer heel simpel. Met een paar klikken voor elkaar!).
  6. Zorg dat de plugin zichtbaar word op de website/blog. (Zodat mensen zich kunnen inschrijven!).
  7. Zorg dat jouw blog/website veel bezoekers krijgt. (Heb je veel bezoekers? Dan zal jouw email lijst ook snel groeien!).

Emailen. Hoe trek ik mensen naar mijn website/blog. En hoe zorg ik dat zij zich inschrijven?

Je kunt natuurlijk op allerlei manieren mensen naar jouw website trekken. Probeer soortgelijke onderwerpen te vinden. Op forums. Andere blogs/websites. Of onder Youtube video`s. Social media, ect. Als het onderwerp maar gelinkt is aan het jouwe. Dan kun je heel mooi mensen “lokken”. Zorg er altijd voor dat jouw content kwalitatief is. (De inhoud van de website. De teksten dus!). Dit zorgt ervoor dat je echt iets te bieden hebt! Heb je echt iets te bieden? Dan zullen de mensen graag naar jouw blog of website komen.

Je hebt dan ook grote kans dat deze mensen zich willen inschrijven. (Op jouw email lijst!). Natuurlijk maak je de tekst hierbij pakkend. Zorg dat het inschrijven aantrekkelijk is.

  • “Schrijf je gratis in voor mijn nieuwsbrief. Je krijgt iedere week een tip. Zodat jij binnen 2 maanden slank bent”.
  • “Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt iedere week de laatste aanbiedingen. Zodat jij de mooiste merkkleding krijgt. Voor de beste prijzen!”.
  • “Schrijf je direct in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt meteen mijn rapport met geheime tips. 100% gratis. Ter waarde van 50 euro!”.

Je geeft mensen zo een extra zetje om zich in te schrijven. Sommige belangrijke dingen kun je achterhouden. Zodat je dit alleen met een bepaalde groep kunt delen. De groep die ook iets voor jou doet! (Zich inschrijven op jouw email lijst.).

Om eerlijk te zijn doe ik dat ook. Ik ben al jaren bezig met internet marketing. Veel geleerd. En dus ook veel kennis. Dat ga ik niet met zomaar iedereen delen! Bepaalde seo technieken bijvoorbeeld. Het heeft mij veel moeite gekost. (Om aan al die informatie te komen). En ik geef deze informatie dus alleen weg aan speciale mensen. (Mensen die bijvoorbeeld emailen voor meer tips. Die laten zien dat ze het echt willen.). Ik zet het ook om een andere reden niet online.. Namelijk de concurrentie. Sommige technieken.. (White hat. Toegestaan door Google dus!). Ja sommige technieken zijn te kostbaar. Ik heb er veel moeite voor gedaan. (Om ze te ontdekken.) En er soms ook (veel) voor betaald. Ik ga die informatie niet aan de concurrentie uitdelen.. Wil jij wel graag specifieke informatie? Dan kun je me altijd even emailen. Ik zal zo snel mogelijk jouw vragen beantwoorden.

Emailen. Is dat waar ik me op moet focussen? Zorgt dit dat ik een online succes word?

Ja, en nee. (Lekker duidelijk weer). Je kunt slim en snel geld verdienen met emailen. Je moet wel eerst lijsten opbouwen! En dat duurt meestal wel even. Ik raad je aan om je eerst op een blog/website te richten. (Die kun je gratis maken!). Zorg dat je de seo op orde krijgt. (Klik hier. Website hoog in Google – SEO). Zet een mooi affiliate offer op de pre-sale pagina. En voeg de email plugin toe. Vervolgens kun je je richten op lezers trekken. Je zult zien dat mensen zich beginnen in te schrijven. Maar, terwijl de lijsten zich opbouwen? Verdien jij al geld met jouw pre-sale pagina. (Met de website/blog). Je hebt dan dubbel de kans om te verdienen.

Klik hier voor. Andere Manieren van Snel Geld Verdienen met Thuiswerk!

Wil jij geen blog of website bouwen? Wil je niets te maken hebben met email lijsten? Heb je geen zin om van alles te leren? Geen tijd om te werken? Klik op de link hieronder.

Klik Hier ==>>. Ik Wil Gewoon Direct Online Geld Verdienen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*