Geld Verdienen met een Webshop

Geld Verdienen met een Webshop.

Geld verdienen met een webshop is een van de meest slimme methodes om geld te verdienen. Eerlijk is eerlijk.. Je zult er wel verstand van moeten hebben. Je moet immers een webshop kunnen opzetten. En uiteraard moet hij functioneren. Daarnaast zul je moeten weten hoe en waar in te kopen. Of nog beter..

Geld verdienen met een webshopGeld Verdienen met een Webshop. Waarom geld verdienen met een webshop zo goed werkt!

Er is een grote reden waarom geld verdienen met een webshop zo goed werkt.

Mensen komen bij een webshop met de intentie om iets te kopen. Ze komen naar jouw webshop om geld uit te geven.. Geld wat jij dus gaat verdienen!

Dat is heel anders wanneer je een informatieve affiliate website opzet. In dat geval komen mensen voor (gratis) informatie. En zul je ze nog moeten omzetten in betalende klanten. Een stuk moeilijker dus..

Geld verdienen met een webshop op een slimme manierGeld verdienen met een webshop op een slimme manier.

Je kunt natuurlijk jouw eigen gemaakte producten gaan verkopen. Of diensten die jij zelf gaat leveren. Als dat jouw passie is; hartstikke leuk. Maar veel mensen hebben geen zelfgemaakte producten. (Waar ook nog eens vraag naar moet zijn natuurlijk). Diensten leveren is ook niet zo gemakkelijk als het misschien lijkt. Want wat voor diensten kun jij leveren?

Gelukkig heb je geen eigen producten of diensten nodig om een webshop te starten! Je kunt namelijk producten van anderen gaan verkopen. Natuurlijk kun jij ervoor kiezen om hiervan grote partijen  in te kopen. Echter is de vraag wat ermee gaat gebeuren wanneer jij er weinig of niets van verkoopt..

Stel je voor dat jij besluit om de nieuwste rage te gaan verkopen. Op het moment dat de rage eindigt, blijf jij achter met dozen vol met deze rage. Die je aan de straatstenen zo`n beetje niet meer kwijt raakt. Zonde van jouw investering. En niet te vergeten, een enorm financieel risico.

Ik zal in de volgende alinea bespreken hoe je geld kunt verdienen met een webshop op de meest slimme manier. Een methode waardoor je eigenlijk direct kunt starten. En geen enkel financieel risico hoeft te lopen!

Risicovrij geld verdienen met een webshopRisicovrij geld verdienen met een webshop!

Je kunt dus geld verdienen zonder risico. Dit doe je door niets in te kopen. Het principe is eigenlijk heel simpel. Ik zal hieronder een stappenplan neer zetten.

  1. Je start met het bepalen wat voor soort webshop jij wil maken. Wat voor soort producten wil je gaan verkopen? Dit begint natuurlijk met uitzoeken waar vraag naar is. En waar de markt nog plaats heeft voor jouw idee.
  2. Het is nu tijd om de webshop te gaan opzetten. Het is belangrijk dat je dit goed gaat regelen. Niets is vervelender dan een webshop die niet goed werkt. Het hoeft niet eens een prachtige webshop te zijn. Als hij maar duidelijk en overzichtelijk is. En goed werkt!
  3. Vervolgens ga je op zoek naar een bedrijf wat de producten kan bieden die jij wil verkopen. Mijn tip is om te kijken naar webshops in het buitenland. Hier worden producten vaak voor lage prijzen verkocht. Veel lagere prijzen dan dat ze in Europa over de toonbank gaan.
  4. Neem contact op met dit bedrijf. Zorg dat je duidelijk maakt dat jij hun producten wil gaan verkopen. En informeer naar de optie “dropshipping”. (Ik zal in een alinea hieronder duidelijk uitleggen wat dropshipping inhoud). Als ze deze optie niet bieden.. Kun je ook “gewoon” producten van dit bedrijf gaan verkopen. (Ook dit zal ik in de volgende alinea duidelijk beschrijven).
  5. Voeg de producten toe aan jouw webshop.
  6. Zorg dat jouw webshop naamsbekendheid krijgt. Ga hem zoveel mogelijk promoten. Bijvoorbeeld op social media. Je kunt betalen voor deze promotie. Maar als jij iets goeds / leuks / interessants opzet… Gaat het nieuws over jouw webshop zichzelf verspreiden. Zolang er maar behoefte is aan wat jij te bieden hebt.
  7. Je zult producten gaan verkopen. En geld gaan verdienen!
Dropshipping of “gewoon” slim inkopen betreft jouw webshop?

Dropshipping is ontzettend snel wanneer je een webshop hebt. Het gaat hier om het doorsluizen van orders. Er zijn best veel buitenlandse bedrijven die hieraan meedoen. Wanneer jij een bestelling krijgt, geef je die door aan het dropship bedrijf. Zij sturen vervolgens de bestelling direct naar jouw klant. Op die manier hoef je zelf niets meer te bestellen. Uiteraard bereken jij de verzendkosten door aan de klant. (Direct bij de bestelling. Vergeet dit niet wanneer jij jouw webshop opzet!). Ontzettend handig, want je hoeft verder niets meer te doen. Vaak zijn dropship bedrijven bereid om het product direct toe te zenden. Zonder dat zij hun bedrijfsnaam hierbij bekend maken. Het lijkt dus gewoon alsof het product van jouw bedrijf komt! Dit is de beste manier van het runnen van een webshop.

Je kunt ook producten willen kopen bij een bedrijf wat niet aan dropshipping doet. In dit geval kun je de producten naar jou toe laten zenden. En ze vervolgens zelf doorsturen naar de klant. Je zult hierbij wel hogere verzendkosten in rekening moeten brengen. (Het product word dan 2x verzonden. Eerst naar jou toe. En dan van jou naar de klant). Dit is wat meer werk. Maar op zich wel te doen.

Wat je nooit moet doen als je geld wil verdienen met een webshop!

Dit is wel belangrijk. Je moet ten aller tijden voorkomen dat je producten groots gaat inkopen. Het eindigt ermee dat je een hoop ruimte kwijt bent. Vooral als je vanuit huis werkt, is dit niet handig. Verkoop je producten niet? Dan blijf jij achter met de producten. Zorg dat je alleen producten inkoopt, wanneer je de bestelling en betaling al hebt ontvangen. Op die manier heb je ook geen startkapitaal nodig!

Een paar ideeen voor soorten webshops waarmee je geld kunt verdienen!

Er zijn natuurlijk gewoon bepaalde situaties waarin mensen echt graag iets willen kopen. Gadgets zijn geweldig. Mensen zijn vaak op zoek naar leuke gadgets. Cadeau webshops zijn ook heel handig. Vooral als je snel kunt leveren. (Spreek dit goed af met de webshop waar jij inkoopt). Mensen die op zoek zijn naar een cadeau, willen namelijk graag geld uitgeven. Ze kunnen immers niet met lege handen komen. En zijn vaak bereid om wat hogere bedragen neer te leggen. Vooral als jij met leuke ideen komt voor cadeau`s. Je kunt dit zo breed maken als je maar wil. Cadeaus voor vrienden, vaders, moeders, oma`s, opa`s, enzovoorts.

Huisdier producten werken ook ontzettend goed! Want  wie wil nu niet het beste voor zijn geliefde huisdier. Natuurlijk zijn producten voor (beginnende) ouders erg slim. Ik kan mij herinneren dat wij voor ons eerste kind.. Een wagen hebben gekocht van 1200 euro. Uiteindelijk was dat ding een ramp.. En compleet overbodig. (Het was helemaal niet even snel in te klappen en in de auto te zetten. En busreizen waren ongeveer onmogelijk). Toch wilden wij het beste voor ons eerste kind.

Klik op de link hieronder en kies voor optie 3. Je leert via deze link alles over het opzetten van een webshop. Je kunt hiervoor een professional in de arm nemen. Echter is het veel goedkoper om het zelf te doen. WordPress heeft vele plugins. En er zijn nog meer wegen om kant en klare webshops te kopen. Die jij vervolgens kunt aanpassen naar wens. Een voordeel is dat het dus goedkoper is. Maar ook dat je zelf alles kunt aanpassen. Je hoeft dan niet te wachten tot jouw webshop maker tijd heeft.

leer alles over geld verdienen met een webshop