Geld Verdienen Via YouTube

Geld Verdienen Via YouTube – 2 Top Technieken + YouTube Kanaal Tips

Geld verdienen via YouTube klinkt ontzettend aantrekkelijk. Er zijn mensen die met gemak duizenden euro`s verdienen via YouTube.

Ontdek in dit artikel hoe jij ook geld verdienen via YouTube kunt verwezenlijken. >>

Geld verdienen via YouTube is op dit moment steeds populairder aan het worden. Je hoeft helemaal geen “ster” te zijn om een goedlopend kanaal te hebben op YouTube. Jij, bent prima zoals je bent.. En in staat om een succesvol YouTube kanaal te starten. Zodat je uiteindelijk zelfstandig geld kunt verdienen via YouTube / internet.

In dit artikel ontdek je eerst hoe geld verdienen via YouTube precies in zijn werk gaat. Vervolgens lees je de meest slimme tips en trucs om snel een succesvol YouTube kanaal op te bouwen. (Een succesvol YouTube kanaal hebben is wel belangrijk als je geld wil verdienen via YouTube).

Geld Verdienen via YouTube Tips En TrucsOnline geld verdienen kun je op verschillende manieren doen. Via YouTube, maar bijvoorbeeld ook met een website.

Toch zitten er een hoop voordelen aan het gebruik van YouTube.

 1. Je kunt 100% gratis gebruik maken van YouTube.
 2. Je hebt een enorm bereik. (Zelfs wereldwijd als je dit zou willen).
 3. Je kunt op een heel makkelijke, kosteloze en moeiteloze manier geld verdienen via YouTube.
 4. Iedereen kan dit bereiken, als je maar hard werkt! (En goed gebruik maakt van de juiste tips en trucs die je online tegenkomt betreffende dit onderwerp).

Geld verdienen via YouTube is eigenlijk heel gemakkelijk. Hier 3 manieren om simpel geld te verdienen met YouTube:

 1. Meld je aan bij Google Adsense. Dit is het advertentie programma van Google. Aanmelden kost een klein beetje tijd. Wat wel heel belangrijk is, is dat je je altijd houd aan het beleid van Google. (Wat nog wel eens wil veranderen). Zorg ervoor dat je nooit de regels overtreed. Doe je dit wel, dan gooit Google jou zonder pardon het programma uit. Al het geld wat je op dat moment op jouw account hebt staan, ben je dan gewoon kwijt. Het beleid van Google is overigens vooral gericht op het voorkomen van spammen. Als je het alleen gebruikt voor jouw YouTube kanaal, zul je niet snel de regels overtreden.  Je kunt je gratis aanmelden bij Google Adsense. Als je eenmaal bent aangenomen, kun je jouw account koppelen aan jouw YouTube account. In YouTube zelf, hoef je alleen nog maar de advertenties “aan te zetten”. Dit kun je overigens ook per video bepalen. Verder bepaal jij zelf hoe deze advertenties worden weergegeven. Je hebt zelf alle controle. De richtlijn is overigens, om advertenties aan te zetten, wanneer je meer dan 1000 abonnees hebt. Je kunt ook zelf besluiten om ze al eerder aan te zetten. Je krijgt geld voor iedere vertoning van advertenties. Worden jouw video`s veel bekeken? Dan verdien je ook meer geld met deze advertenties..
 2. Reclame maken door bijvoorbeeld producten uit te testen. Vooral aan het begin is dit een leuk voorstel, bijvoorbeeld voor lokale bedrijven. Het hangt natuurlijk samen met het onderwerp van jouw kanaal. (Als je hiervoor een specifiek onderwerp kiest). Je kunt ook via internet gewoon via de mail verzoeken doen om producten te testen, ect. Bij een startend kanaal krijg je dan vaak het “te testen” product gratis. Als jij een drukbezocht kanaal hebt, kun je hiervoor ook een financiële vergoeding vragen.
 3. Affiliate marketing. Dit is een ontzettend goede manier om online geld te verdienen. (In het algemeen). Je hoeft zelf geen product oid te hebben. Je kunt direct starten. En het is 100% gratis. Je hoeft verder ook niets te verkopen. Het is slim om even rond te kijken naar mogelijkheden betreffende affiliate marketing. Eens in de zoveel tijd, kun je best een affiliate aanbod ertussendoor gooien. Als het tenminste een goed, kwalitatief, aanbod is. En het aansluit bij het onderwerp van jouw YouTube kanaal.

Tips voor het starten van jouw YouTube kanaal:

 1. Bedenk eerst wat voor soort YouTube kanaal jij wil maken. Bijvoorbeeld in de richting van sport, beauty, koken, oid. Je kunt ook een “algemeen” kanaal maken. Bijvoorbeeld een “vlog” kanaal. Waarop je van alles doet/probeert/laat zien.
 2. Bedenk een goede naam voor jouw YouTube kanaal. Een opvallende naam is ontzettend belangrijk. Je wil dat mensen jouw kanaal onthouden, dat begint met de naam! Het is handig om in de naam aan te geven waar het kanaal over gaat. Probeer een zo pakkend mogelijke naam te bedenken. Probeer de naam niet te lang te maken!
 3. Zorg ervoor dat jij alles op YouTube zo correct mogelijk invult. Zet een duidelijke beschrijving van jezelf en jouw kanaal neer. Zorg voor een aantrekkelijk intro filmpje. Vergeet niet om een profiel foto te uploaden. Het is belangrijk om jezelf te laten zien. Mensen weten dan wie jij bent, en met wie ze te maken hebben. Dit vergroot de betrouwbaarheid. Waardoor mensen zich eerder op jouw kanaal zullen abonneren.
 4. Sluit jouw andere sociale media kanalen aan op jouw YouTube kanaal. Bijvoorbeeld Facebook, Twitter, ect. Deel alle filmpjes die jij upload direct via deze social media.
 5. Maak zoveel mogelijk kwalitatieve filmpjes. Bijvoorbeeld 1 of 2 video`s per week. Het is handig om hiervoor vaste dagen te nemen. Zo weten kijkers wat ze kunnen verwachten van jouw kanaal. En heb jij een soort stok achter de deur voor het maken van jouw video`s.
 6. Vraag al jouw vrienden en kennissen om zich te abonneren op jouw YouTube kanaal. Je kunt hier natuurlijk zowel offline als online mensen voor benaderen. Als jij leuke video`s maakt, heb je een grote kans dat veel mensen zich willen abonneren.
 7. Probeer je te beseffen dat “big brother” altijd meekijkt. In dit geval is dat YouTube. YouTube kijkt naar hoe jouw account gebruikt word. Om oa. vast te stellen dat jouw account geen spam account is. En om te bepalen hoe belangrijk/populair jouw kanaal is. Het is handig om jouw account gewoon standaard te gebruiken. YouTube krijgt dan een seintje dat er ook video`s worden bekeken via jouw kanaal. (Dat het kanaal in gebruik is). Verder kun je het beste netwerken door te reageren onder andere video`s. Ook dit word door YouTube in de gaten gehouden. Verder levert het je vaak contacten op. (Interactie). Heb jij een aantrekkelijk kanaal? Grote kans dat de kanalen waarop jij gaat reageren zich ook op jou willen abonneren. (Abonneren is een goede manier van netwerken).
 8. Win acties, of wat voor acties dan ook, werken vaak goed. Voor een win actie kun je bedrijven benaderen. Je kunt kiezen voor lokale bedrijven. Maar ook gewoon online op zoek gaan naar bedrijven. Overigens kun je (als je het geld er voor over hebt), natuurlijk ook zelf een prijs weggeven. Probeer dan prijzen weg te geven, die hier niet makkelijk te verkrijgen zijn. Als je bijvoorbeeld een beauty kanaal hebt, kun je kiezen voor bepaalde soorten babylips of eos. (De soorten die je niet zomaar in Nederland kunt verkrijgen bijvoorbeeld). Dan hoef je geen kapitaal te betalen, maar kun je wel een speciale prijs aan jouw actie verbinden. Natuurlijk past jouw prijs bij het onderwerp van jouw kanaal. Heb je bijvoorbeeld een kanaal over honden? Dan kun je best eenmalig een geweldige honden tondeuse weggeven. (Betaal je dan wel  iets voor, maar je kunt dan bijvoorbeeld de actie langer laten lopen).
 9. Zoals ik eerder al schreef is het handig om al jouw social media te koppelen aan jouw YouTube account. Het is ook handig om specifiek profielen / pagina`s aan te maken voor jouw YouTube kanaal. Op die manier kun je ook via andere social media abonnees verkrijgen. En bijvoorbeeld jouw win actie nog verder verspreiden.
 10. Geef niet op! Er zijn meerdere YouTubers die er echt een tijdje over gedaan hebben, om te komen waar zij zijn. Je krijgt (doorgaans) niet in een dag 1000 abonnees. Maar als je geduldig bent, kom je er uiteindelijk wel. Zorg dat je altijd leuke / interessante / aantrekkelijke video`s maakt. Op die manier krijg je uiteindelijk vanzelf heel veel abonnees.

Snel Geld Verdienen via YouTubeSucces met jouw YouTube kanaal opbouwen! Als jij jouw eerste video online hebt gezet, ben je van harte welkom om onder dit bericht een link naar jouw kanaal te plaatsen. Ik zal me dan zeker abonneren op jouw kanaal :-).

Als je verder nog vragen hebt, kun je onder dit artikel een reactie achterlaten. Of even een mailtje sturen!