Online Geld Verdienen en Virussen

Online Geld Verdienen en Virussen.

Online geld verdienen en virussen gaan soms helaas samen. Vooral als je dol bent op het uitproberen van nieuwe software. (Zoals ik net weer heb meegemaakt). Of graag probeert om gratis te streamen met hetzelfde device als waarmee je werkt. Het zou natuurlijk uitermate vervelend zijn.. Als jouw zuurverdiende geld gehackt gaat worden..

Online Geld Verdienen en VirussenSoms kun je zelfs al een virus krijgen door een filmpje of foto te bekijken. Bijvoorbeeld via social media. Waar dat soort dingen ook nog eens super snel verspreid kan worden. De laatste tijd zijn er best wel veel virussen losgebroken. Of los gelaten eigenlijk..

Online geld verdienen en virussen van de Overheid.

Onlangs zijn er 2 enorme virussen los gelaten. Ze waren ontwikkeld door de overheid in Amerika. Vervolgens zijn ze gestolen door (cyber) criminelen! Vooral het eerste virus heeft snel om zich heen gegrepen. (*Wanna Crie Virus). Het tweede virus zorgde er gek genoeg voor, dat je veilig was voor het eerste virus. Bij het eerste virus moest je betalen omdat hiermee de inhoud van de pc kon worden gegijzeld. Als jij bezig bent met geld verdienen met jouw computer.. Dan wil je natuurlijk niet de inhoud van jouw pc kwijtraken.

Het tweede virus zorgde er dus in ieder geval voor dat het eerste virus je niet kon raken. Dit virus laat alles op je pc langzamer gaan. Ook dit is niet ideaal wanneer jij jouw inkomen binnenhaalt via jouw computer!

Jezelf beschermen betreft online geld verdienen en virussen.

Je kunt jezelf beschermen tegen online virussen. Namelijk door goede beveiligingssoftware aan te schaffen. Dit kost wel geld! Maar je krijgt er ook veiligheid voor terug. Zorg dat je regelmatig een virus scanner gebruikt. Verder is het belangrijk om niet op van alles en nog wat te klikken. Het is daarom echt van harte aan te raden, om werk gescheiden te houden van privé. Gebruik gewoon jouw werk pc, voor werk. En doe de rest via andere apparaten.

Online geld verdienen en virussen dankzij innovatieve software.

Dit is ook prachtig. Dan koop je een veel belovende software. En denk je deze veilig te kunnen gebruiken. Vaak is dat ook wel zo hoor. Maar voor sommige software moet je jouw beveiliging tijdelijk naar beneden schroeven. Vergeet deze dan niet daarna weer omhoog te zetten! Je pc veilig houden, is ontzettend belangrijk. Vooral wanneer het gaat over online geld verdienen.

Online geld verdienen en virussen door persoonlijke hacks.

Soms zijn er van die hackers die jouw pc aanvallen met een reden. Bijvoorbeeld om een punt te maken. Zo ben ik onlangs op deze website gehackt. Ik weet nog steeds niet precies hoe..  Ik heb het kunnen vervangen met een revision. En alle actie van de hacker ongedaan kunnen maken. Uiteraard heb ik ook de beveiliging omhoog moeten zetten. Het was een hack van een Koerdische strijder. Tenminste, dat is wat hij er opschreef. (In het engels). Hij heeft mijn artikel veranderd naar zijn eigen tekst. Gelukkig is alles weer terug naar normaal. :-).

snel online geld verdienen en virussen