Online Geld Verdienen met YouTube en Lef

Online geld verdienen met YouTube en lef..

Heb jij lef? Heb jij zenuwen van staal, en kun jij wel tegen een stootje? Ontdek in dit artikel hoe je daarmee online geld kunt verdienen.

Online geld verdienen met YouTube en lef – het klinkt nogal wazig. Toch kun je hiermee ontzettend makkelijk, veel en snel geld verdienen via het internet.

Online geld verdienen met YouTube en lef. Steeds meer mensen wagen tegenwoordig een poging in dit gebied. Niet dat het iedereen lukt.. Op dit moment is het steeds meer “in” om te “vloggen”. Of een “gewoon” YouTube kanaal te hebben. Eigenlijk vrij nietszeggende filmpjes. Maar goed, dat is ook waar het lef om de hoek komt kijken. Het zijn soms videos waarvan je werkelijk geen idee hebt, waarom het is opgenomen. En kun je dat zelf niet ook gewoon heel simpel doen? Het antwoord is "JA"!. Natuurlijk kun jij dat ook! Er zijn verschillende mogelijkheden voor online geld verdienen met YouTube video`s.

  1. Online geld verdienen met YouTube en Lef – “gewone” YouTube video`s. (Je hoeft er niet eens zelf op te staan met jouw gezicht. Je kunt het anoniem doen. En de onderwerpen zijn eindeloos en uitlopend. Je kunt alles invullen naar smaak).
  2. Online geld verdienen met YouTube en Lef – vloggen. (Vaak en veel video`s opnemen over jouw dagelijkse leven. Hoe oninteressant het soms ook lijkt.. Mensen kijken het toch.
  3. Online geld verdienen met YouTube en Lef – Live streams. (Life video`s opnemen en uitzenden. Dit is steeds meer populair aan het worden. Ook Facebook en YouTube promoten deze mogelijkheid).

Online Geld Verdienen met YouTube en LefInteresse in zelfstandig online geld verdienen? De meest simpele manier is om gewoon een YouTube kanaal te starten. Je kunt op dit soort kanalen van alles doen. Gewoon wat je zelf wil eigenlijk. Om te beginnen is het handig om te besluiten wie de doelgroep gaat worden. Wil je het liefst een kanaal starten voor kinderen? Of voor volwassenen? Of is het een specifiek onderwerp wat je gaat belichten? Het is op zich wel handig om eerst voor jezelf te gaan bepalen welke richting je op wil met jouw kanaal. De wensen van de doelgroep zijn hierbij natuurlijk relevant. Je kunt beginnen met kijken naar andere YouTubers. (Natuurlijk wel de succesvolle). Op die manier kun je voor jezelf gaan bepalen wat je wel, en wat je niet wil gaan doen. Vergis je niet, alle YouTubers doen dit! Ze kijken allemaal naar een ander. En nemen vaak ideeën over, of passen ze aan naar eigen wens. Er zijn een aantal soort kanalen die het ontzettend goed doen.

Lijstjes kanalen. (Top 10/20/50 – Je kunt het zo gek niet bedenken).

“Test” kanalen. (Kanalen waarop producten getest worden van bekende merken/winkels).

Life Hack kanalen. (Allerlei soorten trucs en tips om het leven makkelijker te maken).

Vloggers. (Mensen die vaak en veel video`s opnemen, waarbij ze hun dagelijkse leven delen).

Kook en bak video`s. (Het delen van recepten. Je kunt stap voor stap zien hoe een recept in elkaar steekt). 

Over de top videos. (Video`s met titels als "vreemdgaande vriendin gesnapt op camera". Deze trend is overgewaaid vanuit Amerika. Deze video`s krijgen vaak ontzettend veel kijkers. Omdat de titels aantrekkelijk zijn. Sensatie. Sommige van deze kanalen zie je net zo snel weer verdwijnen. Omdat ze vaak compleet niet leveren wat ze zeggen te gaan leveren. Of er duidelijk (slechte) acteurs gespot worden. Toch verdienen ze hier wel heel veel geld mee..

Enzovoorts.

Voordat je begint met het openen van jouw kanaal, moet je natuurlijk ook een naam hebben hiervoor. Probeer een naam te bedenken die bij mensen blijft hangen. Helemaal slim als je een naam ergens aan kunt koppelen. Bijvoorbeeld het onderwerp of doel van jouw kanaal. Of een beschrijving van wie jij bent. Zorg voor een interessante en pakkende naam. Maak de naam niet te lang (dradig).  Het kan overigens ook “gewoon” jouw eigen naam zijn. Heel gewoon, maar compleet uniek ;-).

Je kunt in principe nu gewoon jouw YouTube kanaal openen. Je kunt hiervoor een apart gmail adres aanmaken. En dan kun je eigenlijk binnen een paar minuten jouw eigen YouTube kanaal in de lucht hebben. Op zich is het handig om ook op andere social media een account aan te maken. (Specifiek voor jouw YouTube kanaal). Je kunt dan denken aan twitter, instagram, pinterest, Facebook, ect). Op de andere kanalen kun je dan jouw YouTube videos delen. Of bijvoorbeeld foto`s van het eindresultaat.

Je weet nu hoe je kunt starten met YouTube video`s maken. Maar je weet nog niet hoe je er geld mee kunt verdienen. Ten eerste ga je natuurlijk niet veel geld verdienen met 30 kijkers per video.. Je moet wel een groter publiek hebben, om echt geld te verdienen met YouTube. (Anders verdien je hooguit een paar cent per maand). Het is dus zeker een tip om eerst te werken aan je abonnees. Hoe meer mensen op jouw kanaal abonneren, hoe meer geld jij uiteindelijk zult verdienen met YouTube. De richtlijn is eigenlijk rond de 1000 abonnees. Als je dit hebt bereikt kun je concreet starten met geld verdienen via YouTube.

Een slimme manier is affilliate marketing inzetten op jouw YouTube kanaal. Dit is echter toch wel weer een werkje. (Leren hoe het moet. Het vinden wat je nodig hebt. Enzovoorts). Dit kan sneller, en makkelijker. Je kunt op YouTube gebruik maken van hun eigen advertentie programma. Je kunt helemaal zelf bepalen hoeveel advertenties jij wil weergeven. En bijvoorbeeld bij welke videos. Met een (groot) aantal vertoningen van de video`s, worden dus automatisch de advertenties weer gegeven. Hieraan verdien jij geld. Heb jij veel bekeken video`s? Dan kun je behoorlijk goed verdienen met YouTube.

Heb jij nog verdere vragen? Dan kun je een reactie achterlaten op deze pagina. Of even een mailtje sturen. (onlineguide100@gmail.com).

Heel veel succes!