Snel Geld Verdienen met Muziek

Snel Geld Verdienen met Muziek.

Snel geld verdienen met muziek. Ben jij een artiest? Wil je graag geld verdienen met jouw muziek? Of wil je gewoon beroemd worden? Lees dan dit artikel.

Snel geld verdienen met Muziek

Snel geld verdienen met Muziek. Wat heb je nodig, naast jouw muziek?

Als je muziek maakt, wil je natuurlijk dat het gehoord word. Het is over het algemeen niet makkelijk om beroemd te worden.. In dit artikel bespreek ik met jou de techniek van Justin Bieber. Of je nu van hem en zijn muziek houd of niet.. We kunnen het er allemaal over eens worden.. Justin Bieber is een grote artiest. Maar dat was hij niet altijd. Hij is een tijd lang net zo geweest als jij.. Muziek maken, zonder dat veel mensen hem kende. Op een gegeven moment heeft hij iets heel slims gedaan.. En nu is hij wereld beroemd! En verdiend veel geld. Dit kun jij ook.. Als je het slim speelt!

Om te beginnen, is het belangrijk om een interessante clip te maken. Dit hoeft niet moeilijk te zijn. Heb je een smart phone? Dan kun je in no-time een coole en aantrekkelijke clip in elkaar zetten. Je kunt dit ook met software doen op de pc. Ik heb zelf een hele goede app om video clips te maken. Daarnaast heb ik ook verschillende software op mijn pc. Ik verkies absoluut de app. Dit gaat een stuk sneller. En je kunt er veel kanten mee op.

Uiteraard zet je jouw muziek onder deze video!!!

Snel Geld Verdienen met Muziek. Waar plaats je jouw video?

Je plaatst jouw video natuurlijk op YouTube. Maak een gratis account aan. En upload jouw video. Stel jouw video correct in. Dat betekend dat hij seo proof is. (Hier zal ik later in dit artikel meer over schrijven).

Vervolgens is het ALTIJD slim om te zorgen dat je jouw video zoveel mogelijk deelt! Plaats je video dus ook op andere social media kanalen. Je kunt vanuit YouTube direct video`s delen met andere social media kanalen. Zorg dat je dus ook die accounts aanmaakt. Dit is overigens altijd gratis.

Snel Geld Verdienen met Muziek. Hoe je naamsbekendheid krijgt.

Dit is dus een hele makkelijke en logische techniek. Zoek een artiest uit waar jij van houd! Vervolgens ga je op zoek naar een goed keyword. Een zoekterm gerelateerd aan deze artiest. Waar veel mensen op zoeken. Zorg voor een keyword met weinig concurrentie. Maar eentje die wel populair is. (Waar dus veel mensen op zoeken).

Vervolgens zorg je dat deze keywords bovenaan staan in de titel van jouw video. Mocht je moeite hebben met het vinden van een keyword.. Dan kun je mij even een mailtje sturen. Of een bericht achterlaten onderaan deze pagina. Ik zal je dan zo snel mogelijk helpen. (Ik heb hier software voor!).

Zorg ervoor dat je ook het keyword verwerkt in jouw beschrijving. En natuurlijk maak je er ook een tag van. Je kunt hier variaties op maken. (Bij de tags). Het klinkt misschien ingewikkeld.. maar goed. Ik zal een voorbeeld geven. Laten we even bij Justin Bieber blijven.

Justin heeft een nummer van Mickael Jackson gezongen. Hier heeft hij vervolgens een video van geĆ¼pload. Met als titel “Michael Jackson Nummer …”. Iedereen die zocht op naar dat nummer van MJ.. Kreeg de video (versie) van Justin Bieber te zien. Op die manier heeft hij ontzettend snel naamsbekendheid gekregen!

Ook al is jouw muziek geen remake of cover van de artiest die jij kiest.. Je kunt gewoon in de beschrijving zetten dat je jouw nummer opdraagt aan deze artiest. Omdat je enorm van bent van betreffende artiest oid.

Snel geld verdienen met muziek. Zonder dat je zelf muziek maakt? Klik op de link hieronder.

Snel Geld Verdienen met Muziek of Makkelijk thuiswerk Zonder muziek