Snel Geld Verdienen Nationaal of Internationaal?

Snel Geld Verdienen Nationaal of Internationaal?

Ontdek in dit artikel of jij het beste kunt kiezen voor Nationaal geld verdienen.. Of Internationaal geld verdienen.

Snel geld verdienen Nationaal of Internationaal? Wat past het beste bij jou persoonlijk? Wat heeft het meest effect? Online geld verdienen is in opkomst hier in Nederland. Waar mensen in bijvoorbeeld Amerika al jarenlang duizenden euro`s per maand verdienen vanuit huis.. Is de markt in Nederland eigenlijk altijd vrij rustig gebleven. In Amerika kom je er gewoon niet zomaar meer tussen.

Als je interesse hebt in online geld verdienen, is het natuurlijk belangrijk om te weten. Wil jij snel geld verdienen Nationaal of Internationaal? Zoals je net hebt kunnen lezen is de markt in Amerika vrij verzadigd. Ik volg graag de “grote” guru`s, die ook werkelijk iets weten van de markt, en dit beroep. Dit zijn vaak Amerikanen, of mensen uit andere delen van de wereld.

Het laatste webinar was echt een inspiratie. Hier hebben we geleerd hoe je op een simpele manier YouTube video`s kunt optimaliseren. Zonder kosten, en met weinig moeite. Ik was van de meeste van deze trucjes wel op de hoogte. Maar heb er toch 1 nieuwe coole truc uit kunnen halen :-). Anyway, hier werd de vraag beantwoord waar dit artikel over gaat. Snel geld verdienen Nationaal of Internationaal? De host van dit webinar gaf aan dat de markt in Amerika voor een starter te moeilijk zou zijn. Je kunt jezelf beter motiveren met succes, dan met een opdracht die eigenlijk te moeilijk is. Hij gaf aan dat je veel makkelijker geld kunt verdienen in andere landen. Gewoon op dezelfde slimme manier. (Affiliate marketing. Je kunt hier direct gratis mee starten. En je hebt er verder niets voor nodig. Top techniek!).

Het is dan wel belangrijk dat je de taal van dat land beheerst. Of tenminste de basis. En laten wij nu net toevallig “in zo`n ander land” wonen. Nederland/Belgie.. Europa! Voor de Amerikanen (de pro`s enzo), is het moeilijker om in ons land aan de slag te gaan. Maar voor ons natuurlijk niet.. Als je dus de slimme technieken gebruikt van mensen uit andere landen.. Kun je hier in ons land, vrij makkelijk boven de pro`s komen te staan. Ook al zijn ze nog zo sterk.. Grote kans dat zij gewoon helemaal niet gehoord hebben van deze trucs en technieken.

Ik heb het getest laatst met 1 van die technieken. (Op de Nederlandse markt). Ik zal hier wellicht nog even een post over schrijven op deze website.

Het was namelijk ontzettend cool. (Oke, even een korte beschrijving dan maar. Kan het gewoon niet laten). Ik had dus YouTube technieken ontdekt. En heb deze toegepast op de Nederlandse markt. Even kijken, of ik met een video bovenin de zoekresultaten van Google kan komen. En hoe lang het duurt voor ik daar ben.

Hier in Nederland zijn er dan bijvoorbeeld 10.000 concurrerende filmpjes. Terwijl dit er in Amerika 10 miljoen zijn. Vandaar, dat de Nederlandse markt sowieso makkelijker is. Om het extra moeilijk te maken, besloot ik om te proberen om een internet “guru” uit Nederland te verslaan. De beste van dit moment. Er zijn 2 grote, of eigenlijk 3. 2 daarvan zijn bagger. Die ene heeft een cursus gemaakt, waar je echt iets mee kan. En die… Wilde ik gaan verslaan. Ik heb als keywords de naam van zijn cursus genomen. Uiteraard stond hij op nummer 1, op zijn eigen keywords.

Met mijn video heb ik meerdere keywords getarget. Maar in dit artikel even een korte versie van deze test. Mijn 2 hoofd keywords.

  1. De naam van de cursus van betreffende guru.
  2. De naam van de cursus van deze guru + het woordje “review”.

Ik besloot om na 24 uur te kijken of mijn video getoond/gevonden werd op deze keywords. Precies 24 uur later, stond ik met mijn 1e keyword op nummer 4. Met mijn 2e keyword sta ik op nummer 1. In YouTube… maar ook in GOOGLE!!!

Echt super cool, de techniek werkt goed. Ik werk zelf best wel veel Internationaal, waar het vaak een stuk moeilijker is om te ranken. Echter werkt deze techniek ook in het buitenland goed. (Ligt aan de concurrentie).

Snel Geld Verdienen Nationaal of Internationaal Conclusie:

Je kunt op de Nederlandse/Europese markt nog vrij simpel jouw plaats creƫren. Ook in de grotere markten. Dit is de meest lucratieve manier om te starten. Je kunt een hoop leren, en groeien in dit beroep. Door je eerst te specialiseren op de Nederlandse markt. Als je goed bent in de Engelse taal, kun je daarna altijd nog de Internationale markt opgaan. Je moet daar wat beter zoeken naar kansen en mogelijkheden. Maar juist door de ervaring die je nu hebt op de Nationale markt, gaat het je zeker lukken.

Snel Geld Verdienen Nationaal of Internationaal