Een diploma – geen geld verdien garantie.

Een diploma – Komt niet met een geld verdien garantie.

Veel mensen met een diploma hebben moeilijkheden bij het zoeken naar een baan.

Ontzettend veel tijd en moeite gestoken in het behalen van een diploma.. Om vervolgens geen werk te kunnen vinden!

Een diploma is op dit moment geen garantie voor succes. Er moet maar net een baan vrij zijn in de branche van jouw keuze. Een baan moet natuurlijk ook een beetje in de buurt zijn. En vaak is het dus lastig om werk te vinden, terwijl je wel een goed diploma op zak hebt. Natuurlijk kun je dan op zoek naar een andere baan. Maar vaak zorgt het diploma wat jij op zak hebt er dan juist voor dat je die “andere” baan niet krijgt. “Over gekwalificeerd” noemen ze dat. Te hoog opgeleid. En daarom geven ze de baan het liefst aan iemand met een minder goede opleiding.. Natuurlijk ergens wel logisch. Iemand die meer kan dan de functie vereist, zal waarschijnlijk blijven zoeken naar de juiste baan. Iemand die de juiste kwalificaties heeft voor de baan.. Die zal waarschijnlijk willen blijven.

Een diploma is geen geld verdien garantie
Een diploma is geen geld verdien garantie

Eigenlijk is het met of zonder diploma niet makkelijk om een passende baan te vinden. Terwijl de gemiddelde mens enorm veel tijd doorbrengt op zijn/haar werk. Het is dus best belangrijk om werk te vinden waarin je plezier hebt.

De meeste mensen hebben de tijd (en vooral het geld) niet om rustig op zoek te gaan naar de perfecte baan. De overheid biedt niet echt steun. (Een uitkering ect. is ook niet zaligmakend).

Een mooie manier om de tijd te overbruggen is zelf geld verdienen. Op dit moment zijn er genoeg mogelijkheden.

  1. Het internet biedt toegang tot nationale en internationale contacten.
  2. Je kunt direct de doelgroep bereiken.
  3. En er gaan miljarden om op het internet.

De perfecte manier om zelf te starten met geld verdienen dus. Je zou natuurlijk zelf iets kunnen verkopen. (Voor de creatievelingen onder ons). Maar je kunt ook proberen om zelf iets te starten in jouw  eigen richting.

Daarnaast kan het ook zijn dat je dat helemaal niet wil. Geen zorgen, want je kunt ook geld verdienen met niets! Zonder eigen product of kennis. 🙂

Online zijn er genoeg mogelijkheden om geld te verdienen. Ideaal toch! Ondertussen kun je blijven zoeken naar de perfecte baan. Of.. Je zorgt ervoor dat je zelf een compleet riant maand salaris gaat verdienen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*