Direct Geld Verdienen met Je Blog

Direct Geld Verdienen met Je Blog

Direct geld verdienen met je blog. 100% Gratis Geld Verdienen

Ontdek hoe simpel direct geld verdienen met je blog is ==>>

Direct geld verdienen met je blog is simpel. Een kwestie van je aanmelden. En een paar codes invoegen. (Kant en klare codes!). Daarna begin je meteen met geld verdienen. Adverteren is zo oud als de weg naar Rome. Waarom zou je daar geen gebruik van maken? Het is een bewezen techniek om geld te verdienen. Een techniek waarop je kunt vertrouwen!  (Bijna alle miljarden bedrijven gebruiken het). Ontdek hoe je met verschillende methodes snel geld kunt verdienen. En welke methodes het meest winstgevend zijn! Zonder dat je er zelf voor hoeft te betalen!!!

Direct Geld Verdienen met je Blog
Direct Geld Verdienen met je Blog

Direct geld verdienen met je blog. Wat heb ik daarvoor nodig?

Je hebt om te beginnen natuurlijk een blog nodig. (Als je die al hebt, hoef je dit niet te lezen!) Je kunt gratis een blog of website maken. (Klik hier: gratis geld verdienen met wordpress ). Via deze link kun je gratis een eigen simpele website maken. Een eigen blog maken is nog sneller. Dit is natuurlijk ook gewoon gratis. Je kunt dit bijvoorbeeld bij www.blogger.com doen.

Direct geld verdienen met je blog. Hoe krijg ik lezers?

Het is belangrijk dat je blog of website bezocht word. Als je geen lezers hebt; verdien je ook geen geld. Het is als een winkelcentrum in de Sahara. Je zou er de meest prachtige spullen kunnen kopen. Maar als er geen klanten komen.. Dan heb je niets aan dat winkelcentrum. Lezers krijg je door een goede content. Verspreid dus altijd relevante informatie. En unieke artikelen. (Dus geen kopie`s. Alles moet origineel geschreven zijn!). Heb jij kwalitatieve informatie? Dan gaan mensen vanzelf naar jouw blog/website linken. Daarnaast kun je ook zelf links aanmaken. (Hier komt later nog een uitgebreid artikel over). Als je niets weet van linkbuilden kun je het beter nog even niet doen. Met goede content kom je al een eind. Google word steeds strenger betreft linkbuilden. Je kunt beter 3 (weinig) sterke links hebben. Dan 30 (veel) zwakke links. Daarom is het belangrijk dat je eerst leert wat wel, en wat niet te doen. (Richtlijn voor goede artikelen. Klik Hier: geld verdienen met artikelen schrijven ).

Direct geld verdienen met je blog. Geld verdienen met Pay Per Click:

Pay per click word ook wel “PPC” genoemd. (Op het internet word behoorlijk veel afgekort.) Het is een simpel en doeltreffend systeem. Een website of blog kan hier snel winst mee maken. Je biedt een deel van jouw website of blog aan. Hierop mogen adverteerders adverteren. (Lekkere zin 😉 ). Dit zouden ze kunnen doen voor een vast bedrag. (Bijv. 50 euro per maand om eindeloos de advertenties te tonen). Toch is dit niet ideaal. Het kan zijn dat er niemand op reageert. Dan zou de adverteerder 50 euro verliezen. Adverteerders willen zekerheid. En de PPC methode kan dit bieden. De advertenties worden eindeloos getoond. Pas als er iemand op klikt verdien jij geld. Op die manier heeft de adverteerder alle zekerheid. Hij betaald alleen voor potentiële klanten. Je gaat dus per klik geld verdienen. De bedragen die je hiervoor krijgt verschillen. Soms tot wel 25 euro per klik. Maar vaak ook maar 20 cent voor een klik. Dit hangt heel erg af van het onderwerp van jouw blog. (Of website). Google Adsense is wel een van de bekendste hierin.

Direct geld verdienen met je blog. Google Adsense.

Je kunt je gratis aanmelden bij Google Adsense. Het enige wat je nodig hebt is een Gmail account. (Email). Je kunt dat via deze link doen. (Klik Hier: Google Adsense ). In principe kun je direct starten. Het is een simpele code. Deze hoef je alleen te kopiëren en plakken. Google zoekt automatisch advertenties uit. De advertenties passen bij het onderwerp van jouw blog. (Of website). Voordat je betaald krijg moet je wel wat dingen doen. De Nederlandse betaal grens is 70 euro. (Je moet dus minimaal 70 euro verdienen voor ze gaan storten). Google adsense is ontzettend streng. Het is belangrijk om de gebruikersvoorwaarden te kennen. Houd je je niet aan Google`s eisen? Dan word je zonder pardon geblokkeerd! (Voorkom een blokkade! Je raakt dan al het geld kwijt wat er op je account staat). Als je je aanmeld bij Google krijg je een kaart thuis. Op deze kaart staat een code. Deze code moet je invoeren op je account. Daarnaast krijg je een paar cent gestort. (Op je bankrekening). Dit bedrag moet je ook invullen op je account. Daarna heb je de verificatie doorstaan. En hoef je je nergens meer druk om te maken! Er zijn ook andere PPC bedrijven. Toch is Google hierin de grootste!

Direct Geld Verdienen met je Blog
Direct Geld Verdienen met je Blog

Direct geld verdienen met je blog. Fraude met PPC?

Je zou denken dat je makkelijk kunt frauderen met PPC. Je zou 5 computers kunnen kopen. En dan per pc kunnen klikken op je advertenties. Helaas werkt dit niet.. Google herkent namelijk het ip adres. En ziet dat dit allemaal hetzelfde ip adres is. (Het jouwe). Je zult binnen no-time een blokkade krijgen. (Helaas spreek ik uit ervaring). Je zou ook bij al je familie leden even kunnen gaan klikken. (Op je eigen advertenties). Helaas werkt dit ook niet. Als jij ooit met jouw email account hebt ingelogd bij jouw familie.. Kan Google dit achterhalen. Ook vertrouwd Google het niet als er meerdere keren word geklikt vanaf dezelfde pc. Je zult dan ook direct een blokkade krijgen. (Helaas weer ervaringsdeskundige..). Google adsense is dus heel gevoelig. En heel slim. Je kunt je beter aan de richtlijnen houden. En nooit frauderen. Niet eens aan denken. Leg het ook uit aan je familie en vrienden. Als die jou gaan “helpen”, dan hang je ook. Vraag mensen dus niet om dagelijks te klikken. (Of iets in die richting). Google is net big brother. Google komt uiteindelijk overal achter! Je kunt op een eerlijke manier geld verdienen met Google. Gewoon door genoeg lezers te hebben. De advertenties zijn relevant. Er komen dan vanzelf voldoende clicks.

Direct geld verdienen met je blog. Winstgevender dan PPC?

PPC is dus een slimme manier van geld verdienen. Het is een kleine toevoeging. Weinig moeite. En je start direct met geld verdienen. Toch heb je wel echt lezers nodig. Er is ook een manier die nog meer winst geeft. Een paar cent per klik is cool. (Vooral als je veel van die clicks hebt). Pay per Sale is nog winstgevender! Je krijgt dan per verkoop betaald. En niet een paar cent.. Je krijgt dan een percentage van de verkoop. Er zijn producten die wel 60% commissie bieden. (Of meer!). Je kunt dan in 1 klap 50 euro verdienen! (Of meer!). Veel van deze producten hebben ook een “upsell”. Dat betekend dat ze nog meer verkopen. En ook daarover krijg jij weer commissie! Dat verdient toch een stuk sneller. Je kunt een artikel schrijven over een product. Maar ook gewoon advertenties op je blog zetten. Pay per sale is eigenlijk affiliate marketing. Een top bedrijf hiervoor is: “Paypro”. Je kunt je hier gratis inschrijven. En direct starten!

Je kunt natuurlijk ook PPC en PPS combineren! Op die manier ga je ultiem verdienen. Want waarom zou je dat niet doen? Eruit halen wat er in zit.. 

Toch kan het zijn dat schrijven niet jouw ding is. Dat je helemaal geen artikelen wil produceren. Dat je niets te maken wil hebben met SEO. (Je blog/website hoog in Google krijgen. Dit zorgt voor gratis bezoekers!). SEO leer je ook niet zomaar. Je zult je er even op moeten focussen. Maar misschien heb je hier geen tijd voor. Of geen zin in. Of heb je gewoon direct geld nodig? Er is een andere manier van snel geld verdienen. Een methode waarmee je direct geld verdient. Zeer geschikt voor beginners. (Paar duizend euro per maand). Heel bruikbaar voor gevorderden. (Sky is the limit. Verdien zoveel geld als je wil!). Klik op de link hieronder om direct te starten met mijn favoriete geld verdien techniek:

Klik Hier ==>> Direct Simpel en Snel Geld Verdienen Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*