Een Webshop = Snel Geld Verdienen

Een webshop = Snel Geld Verdienen

Met een webshop kun je veel geld verdienen

Ontdek hoe makkelijk het is om een webshop te maken:

Een webshop maken? Zelf een webshop maken is niet zo moeilijk meer. Zelfs als het je eerste keer is. Met simpele software is eigenlijk alles startklaar. De juiste software biedt een kant en klare webshop. Je hoeft dan alleen nog maar de naam te bedenken. (De domeinnaam). Verder moet je natuurlijk wel producten toevoegen. (De producten die je gaat verkopen). Daarna kun je starten met geld verdienen. Je kunt met een webshop enorm veel geld verdienen!

Snel Geld Verdienen met een Webshop
Snel Geld Verdienen met een Webshop

Snel Geld Verdienen met een Webshop. Hoe kom ik aan producten?

 • Je kunt zelf producten maken. Er zijn flink wat mensen die dat doen. Misschien heb jij ook een passie? Zelfgemaakte sieraden verkopen is bekend. Er zijn al veel mensen die dat doen. (Die markt is best vol. Je kunt beter een andere markt kiezen. Tenzij jij echt een speciaal product hebt. Wat zich totaal onderscheidt van alles wat er al is).
 • Je kunt ook producten van anderen verkopen. Dit doe je met dropshipping. Jij mag producten van een ander in jouw webshop zetten. Je kunt hier per product een paar euro op verdienen. (Of meer. Dat is jouw keuze natuurlijk. Zo goedkoop mogelijk is vaak het aantrekkelijkst.) Koopt een klant een product? Dan hoef je alleen de order door te geven. (Aan het dropship bedrijf). Dat bedrijf gaat de bestelling verzenden. En zal ook de verdere klantenservice afhandelen. Jij verdient ondertussen die paar euro per product. En hoeft niets meer te doen. De klant zal niet door hebben dat het pakket door een ander is verzonden. En dus bij jou terug komen. (Om meer te bestellen). In China heb je veel dropship bedrijven. De prijzen daar zijn erg laag. Je kunt er dus makkelijk een paar euro bovenop doen.

Snel Geld Verdienen met een Webshop. Waar kan ik goede producten vinden?

Goede producten vind je voornamelijk in China. (In het buitenland iniedergeval). Ze bieden daar goede producten aan. Voor ontzettend lage prijzen. (Waar je dus makkelijk winst op kunt maken!).

 • Een voorbeeld van zo`n bedrijf is “Alibaba”. Dit bedrijf verkoopt voornamelijk van en aan bedrijven. De productie kosten zijn laag. Waardoor je de producten goedkoop in kunt kopen. Het is eigenlijk een soort marktplaats. (Voor bedrijven). Omdat producten hier extreem goedkoop zijn, kun je veel winst maken. Het is de grootste website in zijn soort. Doorgaans kun je ook nog wat onderhandelen over de prijs. (Als je meerdere producten tegelijk afneemt bijvoorbeeld). Wat jammer is bij deze webshop? Dan je soms een minimaal aantal producten moet bestellen. (Je wil je huis natuurlijk niet vol hebben staan. Met producten die je eventueel zou kunnen verkopen!). Daarnaast beginnen ze vaak laat met de productie. Pas nadat jij een bestelling hebt doorgegeven. Dit zorgt voor een lange(re) levertijd. Daarom is dit bedrijf misschien minder geschikt voor jou. (Als kleine beginnende webshop eigenaar).
 • Een beter bedrijf is “Dealextreme”. Dealextreme is een Chinese webshop. Deze webshop is eigenlijk gericht om gewone consumenten. (Dus niet op bedrijven). Toch bieden ze producten aan voor enorme lage prijzen. Bij Dealextreme zijn de producten op voorraad. Je hebt dus geen last van een lange levertijd. Nadat jij bestelt, word de bestelling bijna direct verzonden. Dealextreme is een geschikte partner om zaken mee te doen! Ze verkopen kwalitatieve producten. De combinatie met lage prijzen is consumenten vaak fataal. Kortom; ze zullen blijven terug komen. En jij zult geld aan ze blijven verdienen ;-)!
 • Een ander (meer bekend) bedrijf is “Miniinthebox”. Ook in Nederland is dit bedrijf best bekend. Je kunt er goedkope gadgets kopen. Maar ook allerlei andere producten. Alles voor de laagste prijzen. Toch vind ik de kwaliteit prijsverhouding iets minder sterk. Je kunt er bijvoorbeeld een telefoonhoesje kopen. (Als voorbeeld 1 voor de Iphone 4s). Echt zo`n hele mooie. Met glitterstenen erop ect. Nadat je hem om je telefoon doet.. Begin je direct met het verliezen van stenen. Dit hoesje was na 3 dagen niet meer mooi. Het is dus belangrijk dat je goed kijkt naar producten. Zouden ze eventueel snel stuk kunnen gaan? Dan kun je ze beter niet in jouw webshop zetten. Slechte producten verkopen = een slechte naam krijgen. Heb je eenmaal een slechte naam? Dan zal dit zich snel verspreiden. (Bijvoorbeeld via social media). De klanten zullen weg blijven. En je zult een stuk minder geld verdienen.

Snel Geld Verdienen met een Webshop. Hoe kom ik aan klanten?

Dit is natuurlijk het meest belangrijke onderdeel. Zonder klanten geen verkopen. En zonder verkopen.. Geen winst! Klanten staan dus altijd bovenaan je lijstje. Je kunt keihard falen met een prachtige webshop! Een webshop is waardeloos zonder klanten. Het is belangrijk om te kijken naar jouw producten. En naar wie dat zou willen kopen. Verkoop jij sportschoenen van merken? Probeer daar dan op te “ranken”. (Hoog in Google staan op deze woorden).

 • “Goedkope sportschoenen”.
 • “Goedkope Nike/Adidas/Jordan schoenen”.
 • “Sportschoenen sale”.

En ga zo maar door. Google heeft hier een handige “tool” voor. Deze kun je vinden bij Google Adwords. Het heet “zoekwoorden planner”. Je kunt ermee ontdekken waar mensen naar zoeken. En zo heel gericht jouw webshop online gaan zetten. Dit is het belangrijkste. Zorg dat je op de juiste plaats te vinden bent. Precies daar, waar mensen naar jouw producten op zoek zijn. Fora zijn ook heel handig. Soms komen er vragen over waar je een bepaald product kunt vinden. Het is dan handig, als jij daarop antwoord. En mensen direct naar jouw webshop door stuurt. Slim om dat in de gaten te houden.

Snel Geld Verdienen met een Webshop. Belangrijk om je te beseffen!

Je kunt snel veel geld verdienen met een eigen webshop. Toch kost het een hoop tijd en inzet. Je zult niet van de ene op de andere dag starten met geld verdienen. Je moet eerst alles opzetten. En er een hoop energie insteken! Aan het begin zul je niet direct veel klanten hebben. (Tenzij je heel veel geluk hebt?). Je zult dan dus niet direct geld verdienen. Naar mate de tijd verstrijkt wel. Tenminste.. Als jij keihard door blijft werken. Je kunt dan een heel riant loon uit jouw webshop halen. Heb jij geen zin om te wachten op jouw geld? ( Klik Hier. Direct Snel Geld Verdienen Online. )

Snel Geld Verdienen met een Webshop. Welke software werkt het meest simpel?

Weet jij precies wat je wil gaan verkopen? Dan kun je je nu richten op de software. En het maken van jouw webshop. (Ze noemen dit ook “e-commerce-platform”. De software neemt ontzettend veel werk uit handen.

 • De software zorgt voor het uiterlijk van jouw webshop.
 • De software zorgt voor de opbouw van jouw webshop.
 • De software handelt betalingen af.
 • De software regelt jouw webhosting.
 • De software regelt jouw administratie.
 • De software komt met 100% technische support.
 • De software regelt 90% van het werk voor jou!

Heb je geen technische kennis? Dat is geen enkel probleem. Je kunt gebruik maken van slimme software. “Seoshop” is het meest geschikt voor beginners. Een webshop bouwen is daarmee simpel. Je krijgt een uitgebreide uitleg erbij. Je hoeft eigenlijk alleen maar wat dingen in te stellen. En producten toe te voegen. Het kan ook zijn dat je wel technische kennis hebt. (Die wil je dan natuurlijk ook gebruiken :-). “Magento” is dan goed geschikt voor jou. Het is een “open-source-platform”. Dat betekend dat je er gratis mee mag werken. Je betaald en regelt dan wel alles zelf. Zoals je hosting. Het oplossen van problemen. De software installeren. En de software up to date houden. Je kunt gratis allerlei informatie vinden over Magento. Bijvoorbeeld op het Magento forum.

Snel Geld Verdienen met een Webshop. Gratis uitproberen?

Je kunt dus gratis aan de slag met Magento. Hier heb je wel kennis voor nodig. En je moet een hoop zelf regelen. De simpelste software is van SeoShop. Deze software biedt allerlei voordelen. Waardoor deze goed aansluit bij beginners. Maar Seoshop is natuurlijk niet gratis.. Je kunt het beste beginnen met een medium pakket. Dit kost 39 euro per maand. (En kun je natuurlijk ook weer opzeggen). Je kunt ieder pakket 14 dagen gratis uitproberen! (En je kunt het pakket upgraden. Bijvoorbeeld als je webshop groter groeit!). Seoshop word ook gebruikt door veel grote bedrijven. (Bijvoorbeeld Philips!). Dat zegt natuurlijk ook wel wat. Seoshop heeft simpelweg het meest gebruikersgemak. Ook heel fijn aan Seoshop? Dat iedere webshop word gewaardeerd door Google. Waardoor je dus sneller, hoog, in Google komt. Waardoor je dus snel, veel klanten krijgt. Waardoor je dus .. (Kun je vast wel invullen?) Snel Veel Geld Verdienen Gaat!

Snel Geld Verdienen met een Webshop. De domeinnaam. (Belangrijk!)

De domeinnaam moet je zelf regelen. Bij zowel Magento, als Seoshop. Het is belangrijk dat je een pakkende domeinnaam kiest. Het liefst een die laat zien waarover jouw webshop gaat. Of een naam die mensen goed kunnen onthouden. Je kunt kiezen voor een .nl/.com/.org/.net/ect. Het beste kun je gaan voor een .nl. Dit staat meer professioneel. (Als je je vooral op de Nederlandse markt richt!). Een domeinnaam regelen is niet moeilijk. En ook niet duur. “Mijndomein” is een betrouwbaar bedrijf. Je betaald ca. 10 euro per jaar. En kunt altijd gebruik maken van hun support. Als je gratis start met Seoshop heb je niets nodig. De eerste 14 dagen mag je gratis uittesten. Pas daarna hoef je je eigen domeinnaam aan te schaffen. (Daarvoor maak je gebruik van een tijdelijke). Je domeinnaam koppel je simpel aan Seoshop. (De uitleg hiervoor krijg je bij Seoshop). Kom je er niet uit? Dan kun je contact opnemen met Seoshop. Zij kunnen een hoop voor je regelen. (En het is toch gratis 🙂 ).

Snel Geld Verdienen met een Webshop. Hoe zit dat met de wet?

Omdat je producten gaat verkopen, is dit belangrijk. Je moet je ten aller tijden houden aan de wet. Je moet je inschrijven bij de KVK. (Kamer van koophandel). Zo`n inschrijving stelt weinig voor. Je hoeft er alleen maar langs te gaan. En het is gratis. De inschrijving is simpel. (Daar krijg je hulp bij). En je krijgt direct een BTW nummer. Je moet daarnaast rekening houden met webshop wetgeving. (Klik Hier. Wettelijke Regelgeving Webshops). Dit klinkt moeilijker dan het is. De software zorgt dat de wetten worden nageleefd. Het BTW en KVK nummer word automatisch toegevoegd. (Op bonnen en facturen). De bedenktijd is wel iets belangrijks. Iedere klant heeft hier recht op. Binnen 7 dagen mag een artikel geretourneerd worden.

Snel Geld Verdienen Zonder een Webshop. Direct Geld Verdienen Online:

Het kan zijn dat jij geen webshop wil. Dat het je teveel gedoe is. En misschien heb je geen tijd? Je moet immers best lang hard werken.. Voordat je ook echt geld gaat verdienen. Er is een andere methode. Zeer geschikt voor beginners. Waarmee je direct geld kunt verdienen. Klik op de link hieronder om direct geld te verdienen:

Klik Hier. Direct Snel Geld Verdienen Online Zonder een Webshop!

One Reply to “Een Webshop = Snel Geld Verdienen”

 1. Pingback: Waarom Succes Online te Vinden Is - Snel Geld Verdienen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*