Geld Verdienen met Google

Geld Verdienen met Google

Je kunt GRATIS geld verdienen met Google !

Ontdek hoe jij ook veel geld verdienen met Google kunt ==>>

Geld verdienen met Google. Een ontzettend slimme manier van gratis geld verdienen. Google is de grootste zoekmachine. Ook de meest gebruikte. Eigenlijk word alles en iedereen opgezocht via Google. Niemand gebruikt meer een telefoon boek. Niemand kijkt meer in de gouden gids. (Bijna niemand 😉 ). Dat hoeft niet meer. Want we hebben Google!

Heb jij een website? Een blog? Schrijf je veel artikelen? Dan kun jij gratis geld verdienen met Google. Heb je nog geen blog of website? Je kunt er gratis een aanmaken! Klik Hier. ==>> Gratis Geld Verdienen met WordPress. Het maken van een website of blog is simpel. 

Als je een website of blog hebt, leveren bezoekers je geld op. Lezers zijn het belangrijkst. Dat geldt ook voor Google. Die zet zijn gebruikers altijd voorop. Als je geen bezoekers op je website hebt.. Is je website eigenlijk nutteloos. Het is net als een winkel, waar nooit klanten komen!

Geld Verdienen met Google
Geld Verdienen met Google

Je verdient geld met een website of blog op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan Google Adsense. Daarbij kun je ook affiliate marketing gebruiken. Affiliate marketing is slim geld verdienen. Eveneens de simpelste manier van snel geld verdienen! Klik Hier. ==>> Geld Verdienen met Affiliate Marketing <<==.

Als je iets opzoekt op Google, krijg je een lijst met resultaten. Bovenaan staan (vaak) bepaalde resultaten. Dit zijn de “gekochte resultaten”. Advertenties van websites eigenlijk. Er staat een dun lijntje tussen. (Bijna niet te zien!). Daaronder beginnen de “echte” zoekresultaten. Dit noemen ze de “organische” zoekresultaten. Dit zijn de website die Google het meest waardeert. Gebruikers zijn het belangrijkste voor Google. Zij willen hun gebruikers altijd de beste antwoorden geven. Staat jouw website hoog in Google? Dan krijg je gratis veel bezoekers. En deze bezoekers zullen zich weer omzetten in geld.

Hoe hoger je website staat in de organische zoekresultaten. Des te meer geld zul je verdienen met Google. (Hoog in Google = veel bezoekers).

Een website hoog in Google krijgen? Content is heel belangrijk! Het draait eigenlijk allemaal om “eerlijk” zijn. Een website moet niet alleen bestaan om geld mee te verdienen. Het draait om de functie. Het is erg belangrijk dat een website informatie biedt. Of een dienst. Een website behoort zijn bezoekers te geven, waarnaar zij op zoek zijn. Als je dus gewoon oprechte informatie neer zet. Heb je de grootste kans dat Google je gaat waarderen. Er zijn best een aantal richtlijnen. Manieren om artikelen aantrekkelijk te maken. (Klik Hier. ==>> Geld Verdienen met Artikelen Schrijven <<== . Ontdek hoe simpel het is om een goed artikel te schrijven!).

Naast artikelen zijn “links” ook belangrijk. Heel vroeger telde de hoeveelheid van je links. Veel mensen hebben dit misbruikt. Daarom heeft Google dit veranderd. Het draait nu om de kwaliteit van je links. Dat betekent dat je beter geen links kunt kopen. (Bij bijvoorbeeld linkfarms). Het is belangrijk dat de onderwerpen overeenkomen. (Vanaf een website over teletubbies naar een website over afslanken linken werkt niet.). Google waardeert “spontane” links ook erg. Dus bezoekers die zelf gaan linken naar jouw website. Google gaat er dan vanuit dat je een goede website hebt. En zal je hoger plaatsen in de zoekresultaten. Je kunt dit triggeren door gebruik te maken van social media. (Op de website).

Toch blijft content gewoon het allerbelangrijkste! Heb je kwalitatieve informatie te bieden? Dan zullen mensen sneller naar je gaan linken. En gaat Google jouw website waarderen.

Je weet vast wel welke website de meeste bezoekers krijgen? De websites die bovenaan staan natuurlijk! Toch kan het dat een website op een lagere plaats ook veel bezoekers krijgt. Je kunt zelf bepalen hoe Google jou in de lijst zet. Als jouw tekst mensen meer aanspreekt. (Dan die van de concurrenten). Dan zul je ook meer kliks (bezoekers) krijgen!

Het hangt natuurlijk erg van de zoekopdracht af. Maar dit zijn ongeveer de statistieken. Je ziet hieronder het percentage bezoekers. (Per plaats in de zoekresultaten van Google). 

 • De eerste plaats: 32,5%
 • De tweede plaats: 17,6%
 • De derde plaats: 11,4%
 • De vierde plaats: 8,1%
 • De vijfde plaats: 6,1%
 • De zesde plaats: 4,4%
 • De zevende plaats: 3,5%
 • De achtste plaats: 3,1%
 • De negende plaats: 2,6%
 • De tiende plaats: 2,4%
 • De 2e pagina, eerste plaats: 4,8%

Zoals verwacht heeft de nummer 1 meestal de meeste bezoekers. Toch zegt dat niet alles. Een bezoeker zoekt vaak meerdere keren. Je hebt dus nog steeds kans dat hij/zij bij jouw website uitkomt.

Geld Verdienen met Google
Geld Verdienen met Google

 

Google kan een grote hulp zijn bij gratis geld verdienen. Heb je nog geen blog of website aangemaakt? Dan heb ik even een gouden tip voor je! Als een website start, zet Google hem vaak iets hoger in de lijst. Op die manier kunnen ze testen wat bezoekers ervan vinden. Om zo de waarde te schatten. Na een tijdje word de website ergens (meer definitief) geplaatst. Zorg ervoor dat je in die eerste tijd je website boost. Door dagelijks een artikel toe te voegen. Zorg ervoor dat lezers zo lang mogelijk op je website blijven. En je hebt kans dat Google je hoog laat staan!

Eerlijk is eerlijk.. Het zal wel even duren voordat je veel geld verdienen met Google zult. Ondanks dat je een gratis een blog of website kunt maken.. Kost het nu eenmaal tijd om deze op te bouwen. Het kost ook tijd om hoog in Google te komen. Je zult dus niet direct geld verdienen. Gelukkig is er ook een andere online geld verdien manier. Een manier die perfect is voor beginners. (Een stuk minder ingewikkeld dan Google). Met deze methode kun je direct online geld verdienen! Klik op de link hieronder om meteen te starten:

Klik Hier ==>> Ontdek Hoe Je Direct Veel Geld Verdient Online <<==

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*