Gratis Geld Verdienen met WordPress

Gratis Geld Verdienen met WordPress

Gratis geld verdienen met een eigen wordpress website!

Ontdek op deze pagina hoe je simpel en gratis, geld verdienen kan zijn ==>>

Gratis geld verdienen met WordPress. Je kunt met wordpress gratis een eigen website maken. Je hebt er geen ingewikkelde kennis voor nodig. Het maken van een gratis wordpress website is vrij simpel. Je kunt hiermee geld verdienen door gebruik te maken van affiliate marketing. Met affiliate marketing kun je snel en veel geld verdienen. Klik Hier om alles te ontdekken over snel geld verdienen met affiliate marketing! Je kunt ook geld verdienen met advertenties op je website. (Bijvoorbeeld met Google Adsense/M4n/Daisycon ect.) Als je een goed bezochte blog hebt, kun je zelfs links verkopen!

Gratis Geld Verdienen
Gratis Geld Verdienen

Hoe je een goed onderwerp kunt vinden voor jouw website. Het onderwerp is belangrijk. De meeste mensen willen gratis geld verdienen met hun website. Dit kun je dus doen met affiliate marketing. Je kunt een website maken die een bepaald product aanprijst. Het is handig om even bij een affiliate website te kijken. Bijvoorbeeld Paypro.nl. Je kunt je hier gratis aanmelden. En daarna meteen het product assortiment bekijken. Je ziet hier welke producten je eventueel zou kunnen promoten. Vervolgens kun je een product kiezen wat jou aanspreekt. Het onderwerp van je website, pas je hierop aan. Het is belangrijk om altijd kwalitatieve producten aan te raden!! Je kunt ook gewoon gaan schrijven over wat jij wil. (Bijvoorbeeld jouw hobby/passie/oid). Google Adsense past zelf zijn advertenties aan op het onderwerp van jouw website. Je hoeft dan niet perse affiliate marketing toe te passen. En met Google Adsense, verdien je evengoed geld. (Let op! Met Google Adsense verdien je wel minder snel geld. Dan met affiliate marketing!). Je kunt direct starten met gratis geld verdienen.

Gratis Geld Verdienen
Gratis Geld Verdienen

Hoe je een goede domeinnaam kiest. De domeinnaam is erg belangrijk. Vooral als je in de organische zoekresultaten van Google wil komen. (Een gratis plaats bovenaan de zoekresultaten in Google). Als je hoog in de zoekresultaten staat, krijg je gratis veel bezoekers. Zorg ervoor dat jouw domeinnaam duidelijk maakt waar de website over gaat. Dit zorgt voor hogere zoekresultaten. En meer gratis bezoekers.

Voorbeeld goede domeinnaam over afvallen: 

  • www.gezondafvallenineenweek.nl  /www.snelafvallenmetfruit.nl . (Hier word direct duidelijk waar de website over gaat).

Voorbeeld slechte domeinnaam over afvallen

  • www.jessicadevries.nl / www.degabrielmethodewebshop.nl . (Hier moet je maar raden wat het onderwerp van de website is).

Hoe je ervoor zorgt dat jouw website serieus overkomt. Je kunt dus een gratis WordPress website aanmaken. Je krijgt dan een standaard domein. Deze komt achter jouw domeinnaam. “www.{jouw domeinnaam}.wordpress.com”. Door dat “wordpress.com” kan iedereen zien dat het een gratis website is. Ook zal  Google je hiermee anders (minder goed) beoordelen. Je kunt hier simpel vanaf komen. Dit kost je een paar euro per jaar. Je krijgt dan een “gewone” domeinnaam. “www.{jouw domeinnaam}.com”. Dit hoef je overigens niet perse te doen. Maar het is wel aan te raden.

Hoe je de beste hosting kiest. Iedere website heeft hosting nodig. Je kunt (gratis) gebruik maken van de hosting van WordPress. Dit werkt prima bij (vrij) simpele websites. Je kunt gebruik maken van alle basisbenodigdheden. Wil je de beste website en service kunnen bieden? Dan kun je ook een ander bedrijf kiezen voor de hosting. Je linkt dan je hosting zelf naar jouw website. (Dit is simpel, en zo gedaan). Je krijgt kunt dan gebruik maken van andere mogelijkheden. Als je meerdere websites hebt, kun je die kwijt op 1 hosting pakket. Een groot voordeel van een externe hosting is de service. “Hostgator.com”, is een aanrader. Je kunt hier al je vragen stellen. (Hosting en website gerelateerd.). Een nadeel is dat je er wel voor moet betalen. Bij Hostgator, kun je een goed pakket kopen. (Ze noemen het een babyplan). Dit pakket is niet erg duur. (12 dollar per maand). Je kunt er alles mee, wat je nodig hebt! Ik raad je af om te starten met Hostgator trouwens. Je kunt beter eerst een gratis website bouwen. Als je dat dan cool vind om te doen.. En je ontdekt dat je er echt geld mee verdient.. Kun je altijd nog uitwijken naar Hostgator. (Veel mensen willen wel.. Maar gaan dan uiteindelijk niet door. In dat geval zit je dan wel vast aan hostingkosten.)

Hoe je het juiste theme kiest. Het thema van een website is erg belangrijk. Dit bepaald hoe je website eruit komt te zien. En hoe deze is opgebouwd. Er zijn ontzettend veel gratis theme`s verkrijgbaar. Het is wel belangrijk dat je een goed thema kiest. Eentje die bij jouw website past. (Bij het doel van de website). Op dit moment kun je het beste een responsive theme kiezen. Met responsive bedoelen ze dat jouw website zich automatisch aanpast. Of iemand nu via een pc of smartphone jouw website bekijkt. Het is belangrijk dat de website altijd goed leesbaar is! Een “niet-responsive-thema”, past zich niet aan. Dat betekend dat jouw website op sommige apparaten niet te lezen is. Je kunt een “niet-responsive-theme” ook aanpassen. Je kunt hem in principe responsive maken. Je kunt dit doen door bepaalde codes in te voegen. Het lukt overigens niet bij alle themes. Een automatisch responsive theme is natuurlijk gemakkelijker. Er zijn ook “betaalde” themes. Deze kun je dus kopen. Je krijgt dan wel meer functies, en mogelijkheden. Maar, nogmaals, er zijn veel goede gratis themes beschikbaar. En waarom duur doen, als het ook gratis kan? 😉

Gratis geld verdienen met een wordpress website kan dus. Zoals je net hebt gelezen, kan het je ook geld kosten. Maar dat bepaal je helemaal zelf natuurlijk. Ik raad mensen altijd aan om zo goedkoop mogelijk te beginnen. Je kunt dan wel van sommige betaalde opties gebruik maken. Maar dat ligt helemaal aan jouw bestedingsruimte. Het beste kun je beginnen met gratis geld verdienen. De verdiensten kun je dan gebruiken. Om steeds meer betaalde opties te gebruiken. Je komt dan steeds sterker te staan. Zonder dat je enig risico loopt. Het is belangrijk om geduld te hebben. Google is namelijk ook weer niet zo snel. Het kan zijn dat Google je niet hoog plaatst. Geen zorgen, want er zijn andere manieren van gratis geld verdienen. Bezoekers haal je namelijk niet alleen bij Google vandaan. Je kunt bijvoorbeeld ook op fora schrijven. (En je links erbij plaatsen!). Je kunt artikelen schrijven op artikel sites. Je kunt (gratis) reclame maken op marktplaats-achtige sites. Er zijn genoeg wegen die leiden naar Rome 🙂 . Of naar volledige financiele vrijheid.. Naar een volledig, riant, maandloon!

Hoe je zorgt dat Google jouw website extra waardering geeft. Je kent misschien de term “content is King”? Eigenlijk is content een “Emperor”. Het is ontzettend belangrijk dat je goede teksten schrijft. Ze moeten goed leesbaar zijn voor lezers. En interessante, relevante informatie bevatten. Daarnaast moeten ze ook aantrekkelijk zijn voor SE. (Search Engines; zoekmachines). Je kunt teksten op een simpele manier SE proof maken. Als je eenmaal weet hoe, is het makkelijk. Het allerbelangrijkste is dat alle artikelen uniek zijn. Een tekst mag nooit een kopie zijn van een andere tekst. Toch verschillen zoekmachines en lezers erg in vookeur. Je moet dus een middenweg vinden hierin. Daarnaast kun je links maken. Je schrijft dan een artikel op een andere website. Waarin je een link naar jouw website verwerkt. (Je domeinnaam). Je kunt dit ook doen via bijvoorbeeld blog comments.

Gratis Geld Verdienen
Gratis Geld Verdienen

Je kunt dus een gratis website maken. Je kunt gratis een affiliate account aanmaken. Of Google Adsense. Maar die zijn wel een stuk strenger met toelaten.) Je kunt gratis artikelen schrijven. Je kunt gratis links aanmaken. Je kunt dus wel degelijk gratis geld verdienen online. Op deze manier zul je niet na een week al duizenden euro`s verdienen. Het kost echt wel even wat werk. Als je het goed wil doen, zul je ook informatie moeten opzoeken. (Je mag mij ook altijd vragen stellen via email. geldverdienensnel100@gmail.com). Je zult een tijdje hard moeten werken. Waarbij je waarschijnlijk niets verdient. Maar je maakt op deze manier wel kans op volledig gratis geld verdienen.

Er zijn ook andere manieren van online geld verdienen. Je kunt hiermee direct geld verdienen. Toch zul je hierbij wel iets moeten betalen. Je krijgt daarmee toegang tot een geheime methode. (Het geheim? Op een slimme manier reclame plaatsen. Op plaatsen waar mensen naar dit product op zoek zijn. Wanneer iemand iets koopt via jouw reclame. Krijg jij een deel van het aankoop bedrag. Er zijn eindeloos veel producten. En eindeloos veel mensen die online zoeken. Eindeloos veel kans en geld verdienen dus!). Het product zelf legt uit hoe het werkt. En hoe je dus op een simpele manier.. Binnen 1 uur werken, geld verdient! Dit product geeft ook een geld verdien garantie.

Wil jij Direct Snel Geld Verdienen Online ? Klik dan op de link hieronder:

Klik Hier ==>> Neem een ShortCut!!! Start DIRECT met Snel Geld Verdienen Online

5 Replies to “Gratis Geld Verdienen met WordPress”

  1. Pingback: Geld Verdienen met Google - Snel Geld Verdienen Online

  2. Pingback: Automatisch Geld Verdienen Online (Tip!)

  3. Pingback: Direct Geld Verdienen met Je Blog - Snel Geld Verdienen

  4. Pingback: Waarom Succes Online te Vinden Is - Snel Geld Verdienen

  5. Pingback: Geld Verdienen met Jouw Website! Gratis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*