Zelf Simpel Geld Verdienen

Zelf Simpel Geld Verdienen

Zelf simpel geld verdienen kun jij ook!

Ontdek in dit artikel hoe jij zelf simpel geld verdienen kunt

Zelf simpel geld verdienen? Je kunt natuurlijk luisteren naar alle guru`s. Je kunt ook zelf iets in elkaar zetten. Je hebt vast wel een talent. Een onderwerp waarvan je veel af weet?

(Heb jij geen idee? Geen onderwerp? En ook geen zin om het allemaal zelf te doen? Klik Hier ==>> Direct Zelf Simpel Geld Verdienen . (Met een beetje hulp ­čśë )

Enorm veel mensen zoeken dagelijks informatie op via internet. Grote kans dat er mensen op zoek zijn naar jouw informatie. Er zijn al heel wat mensen succesvol mee geworden. Het hoeft geen ellenlange handleiding te zijn. Gewoon kort en bondige informatie. Waar mensen wat aan hebben. Er zijn talloze onderwerpen die je kunt gebruiken.

Je kunt informatie omzetten in een product. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Dit zijn doorgaans digitale producten. Dat sluit goed aan bij de maatschappij van het moment. (Instant gratification.) Mensen willen direct toegang tot hun aankoop. Of iniedergeval zo snel mogelijk. Je kunt deze informatie omzetten in:

 • Een e-book. Alle informatie schriftelijk samenstellen. Je kunt hierbij afbeeldingen gebruiken. (Net zo simpel als een word document).
 • Een video presentatie. Je kunt dit doen adhv een spreadsheet. (Waarbij alleen het scherm van de pc in beeld is.) Je kunt hier tekst aan toevoegen. Of de video zelf inspreken. Je kunt ook zelf in beeld komen. Of een klein beeld bovenaan maken. Waar je minimaal in beeld bent. (Zoals je ziet bij bijvoorbeeld FaceTime).
 • Een platform. Je kunt een website maken. Waarop je een “leden gedeelte” zet. Klanten kunnen dan inloggen. (Krijgen na betaling inlog gegevens.) En zo toegang krijgen tot alle informatie. (Werkt goed, als je veel uitgebreide informatie hebt!).
 • Een cursus. Je kunt een email cursus maken. Waarbij mensen iedere week een deel krijgen. Je kunt dit doen met een e-book. (Opsplitsen in delen). Maar ook met een videocursus. (Iedere week een link naar een nieuwe video).
 • Je kunt ook een abonnement opzetten. Waarbij klanten per maand betalen. Om toegang te houden tot jouw informatie. Of je geeft iedere week/maand, nieuwe informatie.

Het beste werkt het maken van een e-book. Dit is de essentie van zelf simpel geld verdienen. De makkelijkste manier. Als je een word document kan maken. Kun je dit ook.. Er is wel een belangrijk punt. Je moet altijd kwalitatieve informatie verkopen.

Een e-book maken is simpel. Vind je onderwerp. Zorg dat je er een probleem mee oplost.

Zelf simpel geld verdienen voorbeelden van onderwerpen:

 • Hoe je zorgt dat jouw chihuahua 100% gezond, gezellig en gelukkig blijft! (Behoorlijk wat mensen met chagrijnige chihuahua`s!)
 • Hoe je een goedkope, gezonde, en heerlijke maaltijd voor je kat maakt. (Kan ook vis, vogel, hond ect. zijn)
 • Hoe je jouw planten 2x zo snel laat groeien met minimale inspanning. (Of hoe je ze gezond houd).
 • Simpele truc om iedere dag genoeg vitamines binnen te krijgen.
 • Hoe je snel de driftbui van je kind stopt. (En ervoor zorgt dat ze niet meer terug komen!).
 • Het geheim om in 5 dagen 3 goede vrienden te vinden.
 • De perfecte manier om je haren te vlechten.
 • En ga zo maar door.

Er is bijna overal een markt voor. Ook voor jouw specialiteiten. Een gek onderwerp wat goed scoort? “Hoe krijg ik mijn ex terug”. Blijkbaar is dit iets wat mensen graag willen. Het product verkoopt redelijk goed. Er zijn zelfs al meerdere producten over! Een ander is rijk geworden met een uitleg over kaarsen maken! Weer een ander weet alles over de beste geitenwollen sokken kopen.

Zelf Simpel Geld Verdienen
Zelf Simpel Geld Verdienen

Het zal je verbazen hoeveel mensen op zoek zijn naar informatie. Ook over heel specifieke onderwerpen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Waarmee je in no-time succesvol bent!

Hier even een voorbeeld. Van een normaal iemand, zonder diploma`s. Al een aantal jaren afgekeurd. Deze vrouw doet bloesem therapie├źn. Zij kan ook met doden praten. (Zegt ze, maar dat is weer een andere discussie). Ze doet dit ook voor geld. (Wat ze wel netjes opgeeft aan de belastingdienst). Ze verdiende er ongeveer 50 euro per 2 maanden mee. Ongeveer 1 klant per maand. Die ze voor 25 euro hielp. Haar klanten zijn altijd tevreden geweest. Ze klaagde dat er gewoon niet genoeg “ge├»nteresseerden” waren. Mond op mond reclame was haar werkwijze. Ze woont in een klein dorp. En echt snel gaat dat natuurlijk niet. Ik vertelde haar dat ze een website moest bouwen. Dit deed ze. Helaas heeft ze het uitbesteed. Omdat ze dacht dat ik geen tijd had. Het is een mooie website geworden. Maar.. Ook via de website kreeg ze nauwelijks klanten. Waarom? Omdat niemand de website kon vinden! Een mooi bord is leuk. Maar als je hem niet kunt vinden.. Kun je er ook niet van eten! De website was opgezet naar haar wens. Niet naar de wens van de klanten. En al helemaal niet naar logica. Het begon bij de naam van de website. “www.theahelptjegraag.nl “. We hebben deze website laten vallen. In plaats daarvan hebben we een andere gemaakt. Met de naam “bloesemtherapieenrouwverwerkingnoordholland.nl. (Ik heb de naam iets aangepast. Geen reclame). Het is een simpele site geworden. Met een “betaald smsen” functie. Mensen kunnen dus per sms direct vragen stellen. Dit kost ze 70 eurocent per bericht. Daarnaast de mogelijkheid voor een sessie. Deze vrouw heeft afgelopen maand lekker verdient. Ze word goed gevonden. Door precies de mensen die ernaar zoeken. Ze voelt zich weer een waardevol deel van de maatschappij!Deze maand heeft ze ca. 3000 euro verdient. (Zij kon met gemak zelf simpel geld verdienen!)

Gek voorbeeld. Maar zo snel kan het dus gaan. Met een e-book heb je geen hulp nodig. Je hoeft alleen het e-book samen te stellen. (De informatie). Vervolgens kun je dit via affiliate bedrijven verkopen. Dit is een heel slimme manier. Andere mensen gaan dan jouw product verkopen. In ruil daarvoor, geef je ze een deel van de winst. Verkoop jij je e-book voor 20 euro? Dan kun je een commissie geven van 10/15 euro. Je hebt dan evengoed winst. En je hoeft zelf niet eens te verkopen. Je hebt dan geen website nodig. Dit is echt zelf simpel geld verdienen!

Er zijn 2 Nederlandse affiliate bedrijven. (Deze zijn 100% legaal. En werken erg fijn).

 • Paypro.nl
 • Sharepay.nl

Paypro bestaat het langst. En is een erg fijn bedrijf om mee te werken. Ze betalen altijd netjes. En hebben een goede support. Je kunt er ook meer informatie vinden. (Over zelf simpel geld verdienen met een e-book). Je kunt je bij Paypro gratis aanmelden. Op dit moment kun je gratis producten verkopen. (Een tijdje geleden kostte dit 40 euro). Je kunt je dus gewoon aanmelden. En starten! Ook kun je op deze website meer handige tips vinden.

Je kunt dus direct starten met zelf simpel geld verdienen online. Er zijn altijd mensen op zoek. Ook naar de informatie die jij te bieden hebt. Persoonlijk zou ik graag een e-book kopen. Iets over “simpel snel een streeploos ramen wassen”. Ik heb daar ook best wat voor over. Een slimme truc. Waarmee ramen wassen “leuk” zou kunnen worden. Daar zou ik ook best voor willen betalen. Want ik heb een hekel aan ramen wassen. En we barsten hier van de ramen. Wij zitten hier in een appartement op 6 hoog. En er zijn ramen aan de buitenkant. Een ramp om die te moeten schoonmaken. Ik denk ook dat zoiets scoort. Een gids over simpel en snel het huishouden doen. Volgens mij een gouden tip. Huishouden is iets wat iedereen tegenkomt. En iets waar weinig mensen van genieten. Weet jij hoe dit beter kan? Heb je tips om het leuker te maken? Dan kun je zelf simpel geld verdienen!

Wil jij niet zelf simpel geld verdienen? Wil jij liever garanties? En gebruik maken van de expertise van een ander? Zodat je 100% zeker gaat slagen? Maak dan gebruik van mijn favoriete methode. Je gaat hiermee direct snel geld verdienen online. Zonder onzekerheid. Wel met direct winst!

Klik Hier ==>> Direct Zelf Simpel Geld Verdienen Zonder Product. Met Geld Verdien Garantie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*