Zoekmachines en Geld Verdienen

Zoekmachines en Geld Verdienen

Met zoekmachines kun je simpel gratis geld verdienen!

Ontdek hoe je zoekmachines kunt gebruiken om geld te verdienen ==>>

Zoekmachines. Natuurlijk denk je dan direct aan Google. Google is absoluut de nr 1. zoekmachine. Hij word wereldwijd het meest gebruikt. Je kunt je dus het beste op Google richten. Google kan je gratis een riant maandinkomen opleveren!

Zoekmachines = Geld Verdienen
Zoekmachines = Geld Verdienen

Als Google jou waardeert – kun je direct gratis veel geld verdienen!

Er zijn ook andere (grote) zoekmachines.

 • Bing
 • Yahoo
 • Ask
 • Altavista
 • Youtube (video`s).

Iedereen wil met zijn website/blog in Google komen. Het liefst zo hoog mogelijk. Op de target woorden. (Keywords). Key woorden zijn de woorden waarop je gevonden wil worden. Een website over “de beste rondreizen in Thailand”? Dan zijn de key woorden bijvoorbeeld.

 • “Rondreizen in Thailand”
 • “Tips voor rondreizen in Thailand”
 • “De beste rondreizen in Thailand”

Enzovoorts. Kortom, je wil gevonden worden. En wel door die mensen, die naar jouw informatie op zoek zijn. Google heeft een handige keyword tool. Je kunt dan zien waar mensen naar zoeken. (Gerelateerd aan jouw onderwerp). Op die manier kun je heel gericht te werk gaan.

Je komt hoog in Google als je eerlijk bent! Eerlijkheid is ontzettend belangrijk voor zoekmachines. Zij willen de beste resultaten tonen. Het gaat de zoekmachines vooral om de gebruikers. (Gelukkig maar!). Het is belangrijk dat je dus kwaliteit toont. Op die manier bouw je een sterke website op. Al je artikelen moeten uniek zijn. (Je mag dus niets kopiƫren). En sterk betreft informatie. Er zijn natuurlijk tips en trucjes. Zodat jouw artikelen extra aantrekkelijk zijn. Voor zowel de zoekmachines. Als de lezers. Wil jij de sterkste informatie samen stellen? (Klik Hier. Hoe schrijf je een goed artikel ). Content (inhoud) is dus het belangrijkste. Als je kwaliteit biedt gaat Google vanzelf van je houden.

Je komt hoog in Google met links. Vroeger kon je scoren met zoveel mogelijk links. Op dit moment niet meer. Het is belangrijk dat links waarde hebben. Ze moeten vanuit een soortgelijk onderwerp komen. (Links van een website over afvallen kunnen niet uitkomen op een website over honden!). Ook de trust van een website is belangrijk. (Het vertrouwen wat Google erin heeft). Links vanaf een website zonder “trust”, hebben weinig waarde. Je kunt dus beter 5 sterke links verzamelen. Dan 500 onzinnige links. Voor het hebben van slechte links word je afgestraft! Links kopen mag ook niet. Je hebt dan kans op een ban. (Dan word je website helemaal niet meer gevonden!).

Verschillende methodes van snel geld verdienen met Google. Je kunt online geld verdienen met Google Adsense. Dit is een advertentie programma van Google zelf. Met een simpele code voeg je advertenties toe. Bij iedere klik, krijg jij een geldbedrag. De hoogte van dat bedrag ligt tussen de 0,01 -25 euro. (Gemiddeld.). Het hangt af van het onderwerp van jouw website. De advertenties worden automatisch aangepast. (Aan het onderwerp van jouw website). Je hoeft er dus weinig voor te doen. Heb je veel bezoekers? Dan kun je hiermee snel geld verdienen online! Je kunt ook geld verdienen via andere bedrijven. Affiliate bedrijf Paypro is handig. (Klik Hier. Snel Geld Verdienen met Paypro. ). Met affiliate marketing verdien je sneller geld. En ook meer geld.

Zoekmachines en Geld Verdienen
Zoekmachines en Geld Verdienen

Je kunt echt geld verdienen met zoekmachines. Vooral met Google. Toch sta je niet binnen 1 dag op nummer 1 in Google. Waarschijnlijk niet eens in een paar weken. Nog waarschijnlijker? Dat je nooit op nummer 1 komt te staan. Je kunt beter eerst mikken op een top 5. Je moet wel maandenlang alles opbouwen. Je moet je website rustig uitbreiden. (Met content. Artikelen. Ect.) Niet in 1 dag alles opzetten. Hetzelfde geldt voor de links. Iedere week een paar links. En niet 100 in een dag. Google weet en ziet bijna alles. Het kost dus wel wat tijd. Een blog kun je trouwens gratis maken. En een wordpress website ook. (Dat is echt heel simpel. Net als word). (Klik Hier. Gratis geld verdienen met WordPress ).

 1. Wil jij niets opbouwen?
 2. Wil jij geen artikelen schrijven?
 3. Wil jij niet maanden of weken wachten op jouw geld?
 4. Wil jij niet afhankelijk zijn van Google?
 5. Snel Geld Verdienen Online met Zoekmachines
  Snel Geld Verdienen Online met Zoekmachines

  Klik Hier. ==>> En Start Direct met Online Geld Verdienen <<==

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*