5 Veelgemaakte Fouten bij Hoger in Google Komen

5 Veelgemaakte Fouten bij Hoger in Google Komen

5 Veelgemaakte fouten bij hoger in Google komen. Heb jij een website of blog? Dan wil je natuurlijk zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen. Want dat betekend gratis verkeer. En gratis verkeer staat voor geld verdienen. Zonder dat je hoeft te investeren in dit verkeer. De bezoekers komen op jouw website. Omdat ze daar denken te vinden wat ze zoeken. En natuurlijk begint dat met Google. Die denkt dat jij te bieden hebt, waar deze mensen naar op zoek zijn.

5 Veelgemaakte Fouten bij Hoger in Google KomenHelaas worden er enorm veel fouten gemaakt bij het hoger in Google komen. Vooral als je niet weet wat je niet moet doen.. Er zijn namelijk mensen die black hat seo promoten. Dit werkt gewoon niet. Wellicht in sommige gevallen op de korte termijn. Maar zeker niet op de lange termijn. Je word dan in plaats van hoger geplaatst.. Lager geplaatst. Of jouw website of blog verdwijnt volledig uit de zoekresultaten. In dit artikel zal ik proberen te omschrijven hoe jij deze 5 veelgemaakte fouten bij hoger in Google komen, kunt voorkomen.

5 Veelgemaakte fouten bij hoger in Google komen. White hat / Black hat / Grey hat Seo.

Om te beginnen is het slim om te beseffen dat er 3 methodes zijn voor seo. Al deze methodes kun je op verschillende manieren uitvoeren. Maar goed, hieronder even de basis. Seo staat voor “Search Engine Optimalisation”. (Zoekmachine optimalisatie).

  • White hat seo. Dit is alles wat Google geweldig vind betreft seo. Het is op een eerlijke manier, jouw website in de spotlights zetten.
  • Black hat seo. Het staat voor alles doen wat Google absoluut niet wil. Eigenlijk het voor de gek proberen te houden van Google. Op de lange termijn zul je hiermee altijd door de mand vallen. En riskeer je dat ze jouw website gaan verwijderen. Je word dan nergens meer gevonden. Dit proces omkeren is bijna onmogelijk!
  • Grey hat seo. Dit zijn trucjes waarvan we niet weten of het wel of niet mag van Google. Ook dit is niet erg slim om te doen. Want op het moment dat Google besluit dat jouw moves niet de juiste zijn.. Zal jouw grey hat seo worden gezien als black hat seo.

5 Veelgemaakte fouten bij hoger in Google komen.

Fouten kan iedereen maken. Echter is dat op het internet iets anders. Het is belangrijk dat je weet wat je moet doen. Maar nog veel belangrijker dat je weet wat je NIET moet doen!

Keyword Spamming.
  • Keyword spamming. Zorg dat jij niet jouw volledige website gaat vol zetten met jouw keyword. Google accepteert dit gewoon niet. (Vroeger werkte dit wel. Mensen zetten het in witte tekst op de website. Bezoekers konden  dit niet zien. Maar Google wel. Daardoor gingen websites op deze keywords ranken. Tegenwoordig werkt dit 100% averechts.
Ongerelateerde links toevoegen.
  • Links creëren die niets te maken hebben met het onderwerp van jouw website. Dit ziet Google niet als goede links. Maar negatieve links. Iedere link die jij maakt, hoort een reden te hebben. Maak dus geen link naar een website over afvallen.. Vanaf een website over daten. Wanneer je meerdere websites hebt, kun je die dus niet allemaal aan elkaar linken. (Tenzij ze allemaal een soortgelijk onderwerp hebben).
Weinig werk verzetten met betrekking tot jouw website of blog.
  • Het niet up-to-date houden van jouw blog of website. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk content blijft toevoegen. Zorg er dus voor dat je een bepaald systeem hebt. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld iedere woensdag en zondag een artikel te uploaden. Zorg dat je zowel posts als pages blijft toevoegen.
Het stelen van content.
  • Het kopiëren van content. Sommige mensen denken snel en slim te zijn. En gaan complete artikelen kopiëren en plakken van andere websites. Google kan gewoon zien welk artikel het eerst is geüpload. Het gekopieerde artikel zal dan ook als een kopie worden gezien. Originele content is ontzettend belangrijk. Als je gaat kopiëren zal Google dit niet alleen zien. Er zullen consequenties aan worden verbonden. Namelijk dat je gaat zakken in de resultaten. Zorg dus altijd voor originele content! (Je kunt wel een artikel schrijven aan de hand van een artikel op een andere website. Zorg ervoor dat jouw artikel compleet anders verwoord word. En het zal geen probleem zijn!).
Vergeten om media toe te voegen.
  • Het niet toevoegen van media. Het is belangrijk om media toe te voegen aan jouw artikelen. Dus het liefst plaatjes. En als het mogelijk is ook video`s. Video`s zorgen overigens ook nog eens voor backlinks. (Sterke backlinks. Want Google hecht veel waarde aan YouTube).

Natuurlijk zijn er nog veel andere factoren betreft ranken en seo waar je rekening mee moet houden. Klik op de link hieronder en kies voor methode 3. Je leert via deze link alles over geld verdienen met seo.

5 veelgemaakte fouten bij hoger in Google komen