Content Stelen om Hoger te Ranken in Google

Content Stelen om Hoger te Ranken in Google.

Content stelen om hoger te ranken in Google.. Het klinkt nogal dubieus. Maar het kan ontzettend handig zijn..

Content Stelen om Hoger te Ranken in Google

Content stelen om hoger te ranken in Google – Waarom?

Content stelen om hoger te ranken in Google, klinkt misschien meer crimineel dan hoe ik het bedoel. Het is heel belangrijk om constant nieuwe artikelen toe te voegen. Als je hoger wil ranken met jouw website in Google. Je moet dus zoveel mogelijk content toe blijven voegen. (Inhoud). Soms heb je gewoon geen inspiratie meer. Ook al ligt het onderwerp jou nog zo goed.

Nu zijn er natuurlijk meerdere manieren om aan content ideeën te komen. Hierover later meer. Soms wil je wel een artikel schrijven. Maar is de inspiratie gewoon ver te zoeken. Hoe dan ook.. Je zult het toch moeten doen.

Het is dan ontzettend slim om content te stelen. Of eigenlijk, inspiratie op te doen. Op die manier kun je alsnog jouw artikelen produceren. Om het ranken van jouw website positief te beïnvloeden. Het maakt niet uit wat voor website jij hebt. Je zult er opnieuw en opnieuw artikelen moeten toevoegen.

Content stelen om hoger te ranken in Google. Hoe doe je dat zonder dat je in de “blackhat seo” categorie komt te vallen?

Je mag dus absoluut niet zomaar artikelen kopiëren aan jouw eigen website toevoegen. Google ziet dit als iets illegaals. “Blackhat seo”. Als je dit zou doen, zou je alleen maar jouw website laten zakken in de resultaten. Google kan gewoon zien welk artikel als eerste gepost is. En kan dus concluderen welke artikel “gestolen” is.

Het is ook absoluut niet de bedoeling dat je klakkeloos content gaat overnemen. Wat dan wel de bedoeling is? Zoek een concurrentie website uit. (Een website die hetzelfde onderwerp heeft als die van jou. Die hoger in de zoekresultaten staat).

  • Je kunt inspiratie op doen door artikelen te lezen. En aan de hand daarvan zelf een artikel te schrijven.
  • Als je het echt niet weet.. Kun je ook zin voor zin het artikel overnemen. Maar dan met compleet andere woorden beschrijven.

Bij de eerste optie kan Google natuurlijk geen negatieve indruk krijgen van jouw artikel. De tweede optie is ook veilig. Als je er maar voor zorgt dat jouw artikel 100% anders is. (Scholieren doen dit ook weleens. Een werkstuk overnemen. Maar dan volledig in eigen woorden). Het is niet zo dat dit ontzettend eerlijk is. Maar zo voorkom je dagen dat je geen enkele content toe kunt voegen. Vanuit inspiratie gebrek.

Content stelen om hoger te ranken in Google. Alternatieven voor het stelen van content.

Natuurlijk zijn er ook alternatieven. Je kunt gewoon rond kijken op een website. En een goede titel vinden van een artikel. Zonder te lezen kun je aan de hand hiervan… Een volledig eigen artikel schrijven. De titel kun je overigens gewoon overnemen!

Je kunt ook gaan kijken naar keywords die goed in de markt liggen. Ik heb hier zelf software voor. Je zou kunnen kijken via Google adwords. Je kunt daar informatie krijgen over keywords. En precies zien hoeveel concurrentie er is betreft deze keywords. En hoeveel mensen zoeken op deze zoekterm. Nu is het zo dat Google adwords niet alles weergeeft. Maar betreft inspiratie opdoen, is het op zich genoeg.

Als het goed is verdien jij geld met jouw website. En heb je het onderwerp van jouw website zorgvuldig gekozen. Het past bij jou. En je weet voldoende af van dit onderwerp. Een keyword is dan meestal genoeg om inspiratie te krijgen.

Ben jij al begonnen met geld verdienen met jouw website? Rankt jouw website hoog in Google? Of kun je nog wel wat tips en trucs gebruiken om hoger te ranken. En makkelijker geld te verdienen met jouw website? Klik op de link hieronder en kies voor optie 3. Je leert hier allerlei slimme tips en trucs om sneller te ranken.

content stelen om hoger te ranken in google snel geld verdienen met website