Google Seo Updates 2015

Google Seo Updates 2015 – Gebruik de updates in jouw voordeel!

De Google seo updates 2015 zullen het verschil maken tussen stijgen of zakken in de zoekresultaten.

Google seo updates 2015. Google heeft recent (21-04-2015) zijn zoek algoritmes opnieuw groots geupdate. Naast de gewone updates als “Panda”, “Penquin” en “hummingbird”, is het nu tijd voor de grootste update ooit! Ontdek in dit artikel de grootste functies van alle updates..

Google Seo Updates 2015
Google Seo Updates 2015

Google Seo Updates 2015

Google is constant bezig met het updaten van zijn zoek algoritmes. Er word zelfs dagelijks ge-update. Toch zul je van deze kleinere updates niet veel merken. Van tijd tot tijd vinden er grote updates plaats. Deze grote updates hebben meestal wel een grote invloed op de zoekresultaten. Sommige websites zakken enorm. Terwijl andere websites opeens ophoog schieten in de zoekresultaten.

Vroeger was het een stuk minder moeilijk om je website op nr. #1 te krijgen in Google. Als je er maar voor zorgde dat jouw “keyword” genoeg voorkwam in de artikelen op de website. (Keyword; het woord of de zin waarop je gevonden wil worden). Google was hiermee niet tevreden. Ze konden niet garanderen dat hun gebruikers de beste zoekresultaten te zien kregen. Dus besloot Google om de “makkelijke weg” te blokkeren. Google wilde dat webmasters zouden stoppen met het manipuleren van de zoekresultaten. Ze wilden dat webmasters ophielden om met “niet- kwalitatieve” websites de zoekresultaten te domineren. En dus ging Google zich hierop focussen. Jaren geleden introduceerde ze hun “high impact” updates. In dit artikel vind je de 3 grootste updates. En de laatste (aangekondigd als de grootste ooit) update van 21-04-2015.

Google Seo Updates 2015 – De 3 Grote Updates!

  1. Panda. Dit is de update waar het allemaal mee begon. Deze update kan de inhoud van websites controleren. Hij zorgt ervoor dat de inhoud van een website kwalitatief is. Deze websites worden omhoog gezet in de zoekresultaten. Het is dus voor Panda belangrijk dat je nuttige artikelen schrijft. Waarin je goede en betrouwbare informatie weergeeft.
  2. Penquin. Deze update veranderde de manier van linkbuilden. Vroeger hadden alle links waarde. Het ging vooral om de hoeveelheid links. Meer links, garandeerde een hogere positie in de zoekresultaten. Penquin eist dat website kwalitatieve links hebben. Dat wil zeggen; links die er toe doen. Waar de gebruikers van de website iets aan hebben. Link spamming of gekochte links worden afgestraft. Ook straft Penquin over-ge-optimaliseerde websites af.
  3. Hummingbird. Dit is de laatste update van deze 3. Deze update richt zich op het vinden van keywords. En dan vooral de latent symantic keywords. Dit zijn keywords die verband houden met het “hoofd” keyword. (Je vind deze onder aan de zoek pagina van Google. Als gerelateerde zoekopdrachten.

Deze 3 updates waren stuk voor stuk behoorlijk groot. Veel websites verdwenen uit de zoekresultaten. De eerste 2 (Panda en Penquin) hadden de grootste impact.

En natuurlijk is daar de laatste update. De groots aangekondigde “Mobile Zilla”.

Google Seo Updates 2015. Mobile Zilla.

Deze update is belangrijk voor de gebruikers. Steeds meer mensen gebruiken Google vanaf een smartphone of tablet. Het is belangrijk dat websites zich aanpassen aan deze apparaten. Je kunt dit simpelweg doen door een responsive theme te installeren. De website zal zich dan automatisch aanpassen aan het apparaat waarmee hij bekeken word.
Google Seo Updates 2015
Google Seo Updates 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*