Onderzoek de Markt – Voor Starters!

Onderzoek de markt – voor starters!

Online geld verdienen; waar te starten? Onderzoek de markt als allereerste!

Onderzoek de markt, zodat jij precies weet waarmee je snel geld kunt verdienen!

Onderzoek de markt. “De markt” word ook wel “niche” genoemd. Een niche is een bepaald soort markt. Voorbeelden van de grootste niches zijn:

 • Afvallen / Gewicht verliezen.
 • Geld Verdienen.
 • Daten / Liefde.

In deze markten word enorm veel geld verdient. Natuurlijk zijn er al talloze producten, en websites over deze onderwerpen. Het is ook niet de bedoeling dat je je op de gehele markt gaat richten. Als je snel geld verdienen wil, pak je het slimmer aan!
Wil je echt geld verdienen? Onderzoek de markt & spot jouw kansen!

Snel makkelijk geld verdienen, doe je via de “sub” niches!

Het woord “sub” niches doet misschien al een belletje rinkelen? Het zijn “onderliggende” markten. Specifieke markten. Zo kun je bij iedere grote niche, heel veel subniches ontdekken. Bijvoorbeeld:

 • Afvallen / gewicht verliezen. “Afvallen in een week”. Of “Gewicht verliezen met het Paleo dieet”.
 • Geld verdienen. “Geld verdienen met email marketing”. Of “Rijk worden in een week”.
 • Daten / Liefde. “Hoe krijg ik mijn ex terug?”. Of “Hoe vind ik snel een serieuze levenspartner?”.

Dit zijn mensen die specifiek op zoek gaan naar bepaalde adviezen/ producten/ ondersteuning. Eigenlijk draait het meestal om “hulp”.

Onderzoek de Markt. Verdien Geld met Jouw Favoriete Onderwerpen!
Onderzoek de Markt. Verdien Geld met Jouw Favoriete Onderwerpen!

Deze subniches hebben een stuk minder concurrentie. Omdat de meeste mensen zich focussen op de “grote markten”. Bovendien zijn er zoveel subniches, weinig kans dat alle subniches al vol zitten met concurrentie. Bij de grote markten is dat wel anders. Daar kom je er vaak bijna niet doorheen! Het is dan ook zonde van jouw tijd om je daarop te richten. Het zal lang duren voor je daar een plaats in de top 3 hebt veroverd. Terwijl je dat bij een subniche dus veel sneller voor elkaar krijgt.

Hoog in Google op jouw keywords staat garant voor veel bezoekers. Veel bezoekers staat weer voor veel geld verdienen! (Mits je aansluitende en kwalitatieve producten verkoopt!).

Onderzoek de Markt - Snel Geld Verdienen met Niche Sites
Onderzoek de Markt – Snel Geld Verdienen met Niche Sites

 Hoe vind ik de meest effectieve niches?

Om te beginnen moet je proberen een beetje creatief te denken. Natuurlijk ga je gebruik maken van verschillende online mogelijkheden. Je kunt hiervoor Twitter gebruiken. En kijken welke onderwerpen “trending” zijn. (Welke onderwerpen “in de mode zijn”). Ook kun je via de tv een hoop ontdekken. Nieuwe trends of producten komen vaak in het nieuws. Ook zie je ze natuurlijk voorbijkomen in reclames. Ook kun je kijken hoe het er in andere landen voorstaat. Soms waaien trends zomaar over. (Bijvoorbeeld vanuit Amerika). Je kunt ook een kijkje nemen in tijdschriften. (Staan vaak dingen in, specifiek voor bepaalde doelgroepen). Lifestyle magazines zijn hier een goed voorbeeld van.

Natuurlijk kun je ook gewoon om je heen kijken. Je hebt misschien familie, vrienden of kennissen die je een stapje in de goede richting kunnen helpen. (Bijvoorbeeld door het hebben van een speciale hobby. Grote kans dat meer mensen op de wereld deze hobby hebben. En dat er nog weinig websites over het onderwerp geschreven zijn. Je hebt dan ook meteen een concrete informatie bron!).

Stap 1 onderzoek de markt:

 1. Vind zoveel mogelijk sub niches.
 2. Schrijf alle sub niches op die je hebt gevonden.
 3. Zoek uit welke sub niches het beste zouden werken. Kortom; onderzoek de vraag en aanbod per sub niche. Zodat jij weet welke niches het meeste profijt gaan opleveren.

Hoe onderzoek ik de vraag en aanbod voor een sub niche?

Je hebt vast wel een aantal sub niches kunnen vinden. Of bedenken, want alleen met denken kom je ook al een eind :-)! Je wil natuurlijk onderzoeken of je geld kunt verdienen met deze sub niche. Als eerste moet je erachter zien te komen hoe vaak er in Google word gezocht naar deze sub niche. Je kunt dit doen met de Google Keyword Planner. (Onwijs handig!!!). Je gaat kijken welke zoekwoorden worden ingetypt, die iets te maken hebben met betreffende sub niche.

Stap 2 onderzoek de markt:

 1. Maak een gratis Google email account aan. (Een gmail account.)
 2. Ga naar de pagina van Google Adwords. Meld je gratis aan voor een Adwords account.
 3. Log in bij Google Adwords.
 4. Ga naar “hulpmiddelen”. (Bovenaan de pagina). Selecteer “zoekwoordplanner”.
 5. Vul in het eerste vakje jouw sub niche in. En klik op “zoeken”.
 6. Je krijgt direct een lijst te zien met relevante zoekwoorden.
 7. Klik op “gemiddelde maandelijkse zoekopdrachten”. (Je krijgt dan bovenaan de zoektermen waar het meest op gezocht word).
 8. Kijk nu onder het deel “concurrentie”. Ze geven de concurrentie weer op 3 manieren. “Hoog, Gemiddeld, Laag”. Je gaat op zoek naar de zoekwoorden met “lage” concurrentie. Dit betekend dat er nog weinig websites zijn over dit onderwerp. Je komt dan snel hoog te staan in Google als jij een website maakt met deze zoekwoorden. (Gebruik geen resultaten met “hoge” concurrentie. Tenzij je weet wat je doet..).
 9. Maak nu een lijstje met de beste resultaten. (De beste zoekwoorden).

Gebruik geen zoektermen waar minder dan 1000 keer per maand op gezocht word. 1000 keer per maand, zijn ca. 30 bezoekers per dag. (Wat een goed begin is).

Onderzoek de Markt. Verdien snel Geld met de Juiste Keywords!
Onderzoek de Markt. Verdien snel Geld met de Juiste Keywords!

 

Hoe start ik met het maken van de website?

Ondertussen heb je een lijstje met zoektermen gemaakt. Je weet nu een onderwerp voor jouw website. En je weet welke woorden je op de website moet gebruiken. Het beste zoekwoord gebruik je natuurlijk sowieso. Maar ook de andere goede zoektermen kun je goed gebruiken. Ik ga hier even niet in op het maken van de website zelf. Dit kun je gratis doen. Klik op de link als je wil weten hoe. ==>> (Gratis Geld Verdienen met WordPress). Of je kunt onafhankelijk hosting kopen. En deze koppelen aan jouw domeinnaam.

Stap 3. Onderzoek de Markt. De website.

 1. Kies de beste zoekterm uit jouw lijstje. (Degene waar het meest op gezocht word).
 2. Kijk bij WordPress (als je het gratis doet) of deze domeinnaam nog vrij is. Of ga naar mijndomein.nl en kijk daar of de domeinnaam nog vrij is.
 3. Is jouw domeinnaam niet meer vrij? Probeer er dan een creatieve draai aan te geven. Maak er iets van wat blijft hangen. En wat het doel en de voordelen van de website duidelijk maakt. Je kunt bijvoorbeeld van “afvallen zonder dieet”, “effectief afvallen zonder dieet” maken. Of “snel afvallen zonder dieet”.
 4. Je gaat nu de website instellen. Op deze website staan verschillende artikelen hierover. Klik op de link als je wil weten hoe. ==>> (Snel Hoog in Google).
 5. Je gaat nu starten met het invullen van de website. Dus.. Relevante informatie over het onderwerp creëren. Probeer altijd accurate informatie te leveren. Zodat lezers jouw website waarderen. En lezers op jouw website vinden wat ze zoeken.
 6. Zorg ervoor dat je pakkende titels gebruikt. Zorg dat de “home pagina” het keyword bevat. (Net als de url).  Laat dit keyword een aantal keer terug komen in de tekst.
 7. Zorg dat de tekst tussen de 300 en 1200 woorden bevat. En voeg altijd minimaal 1 afbeelding toe.
 8. Schrijf nog 10 artikelen voor de website. Gebruik hiervoor (oa) de andere zoektermen die op het lijstje staan. Zorg ervoor dat er in elk van deze 10 artikelen een link naar de “home page” gaat.
 9. Bekijk even deze pagina, wat je vooral niet moet vergeten. Klik op de link. ==>> (Seo Check – snel hoog in Google).

Hoe verdien ik geld met mijn website?

Je kunt sowieso geld verdienen met Google Adsense. Dit is een advertentie programma. Je kunt je gratis aanmelden. (Logisch, want je gaat geld verdienen 😉

Daarnaast kun je ook geld verdienen als affiliate. Affiliate marketing is een slimme manier van geld verdienen.

 • Je hebt er geen eigen product voor nodig.
 • Je kunt het volledig gratis doen.
 • Je kunt er direct heel veel geld mee verdienen.

Wil je meer weten over geld verdienen met affiliate marketing? (Klik Hier. ==>>. Snel Geld Verdienen Online met Affiliate Marketing).

Wil jij Direct Starten met Online Geld Verdienen Vanuit Huis? Klik op de link hieronder.

Direct Geld Verdienen Vanuit Huis

One Reply to “Onderzoek de Markt – Voor Starters!”

 1. Pingback: Goede Ideeën om Geld te Verdienen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*