Seo Check – Seo Scan

Seo Check – Seo Scan.

Een seo check kun je zelf doen.

Een seo scan kun je laten doen. Beide zijn heel handig op jouw seo optimaal te houden!

Seo check. Een seo check kun je in principe zelf doen. Je hoeft alleen te weten op welke punten je moet checken. Hieronder even een korte checklist betreft on site seo.

On Site Seo Check Points:

 • Een pagina/post moet meer dan 300 woorden bevatten.
 • Een pagina/post kan langer zijn dan 300 woorden. Maar kan het beste tussen de 300 en 1200 woorden bevatten.
 • Zorg ervoor dat er altijd minimaal 1 afbeelding op de pagina/post staat.
 • Vergeet niet om een link toe te voegen aan het plaatje. De standaard link geeft de mogelijkheid om het plaatje te vergroten. Deze kun je vervangen door een link naar de home page. (De url van de website).
 • Zorg ervoor dat het keyword een paar keer voorkomt in de tekst. Zo weten de zoekmachines dat de tekst werkelijk betrekking heeft op het keyword. Zorg ervoor dat je het keyword niet te vaak gebruikt. Dit zal worden gezien als “spam”. En werkt averechts.
 • Zorg ervoor dat het keyword in de titel voorkomt.
 • Zorg ervoor dat het keyword in de eerste alinea van de post/page voorkomt.
 • Zorg voor een aantrekkelijke “snippet”. Je kunt deze onderaan WordPress pagina`s/posts bewerken. Dit is hoe de website zal worden omschreven in de zoekmachines.
 • Zorg voor een meta description. Ook dit word gebruikt voor de “snippet”. Laat het keyword hier minimaal 1x voorkomen.
 • Zorg ervoor dat er altijd een link in een pagina/post te vinden is. Je kunt de afbeelding linken. Maar ook onderaan de pagina een link toevoegen. (Bijvoorbeeld. Wil je meer informatie over snel hoog in Google komen? Klik Hier.)
 • Zorg ervoor dat je H1 en H2 toepast in de tekst.

Je kunt deze seo check ook automatisch laten doen. Vooral als je een WordPress website hebt is dit makkelijk. Download hiervoor een plugin.

De plugin Yoast zorgt voor een direct en perfecte on site seo check! (Klik Hier).

Off Site Seo Check Points:

De off site seo bestaat voornamelijk uit linkbuilding. Dit is zeer belangrijk. Iedere link die naar jouw website gaat; is een soort “stem”. Tenminste dat is hoe Google het ziet. Gaan er veel links van kwalitatieve websites naar jouw website? Hoe meer links, des te belangrijker Google de website vind. Waardoor de website hoger in de zoekresultaten zal komen te staan. De meningen zijn verdeeld hierover. Veel mensen vinden nog steeds dat alle links waarde hebben. Toch is dat niet meer helemaal zo. Zeker niet, sinds de laatste updates van Google. Het maakt nu wel degelijk uit, wat voor links het zijn. Je kunt dus het beste op zoek gaan naar waardevolle links. Liever 10 waardevolle links. Dan 100 “waardeloze” links. De waarde van een link kun je simpel zelf opzoeken. Je kunt kijken naar de “pagerank” van een pagina. Maar je kunt ook gewoon kijken welke websites Google nu al waardeert. (Dit zijn de websites die hoog in Google staan!). Linkbuilding is niet makkelijk. En vooral niet “even snel te doen”. Het is belangrijk dat je een gevarieerd en natuurlijk linkprofiel hebt. Dat houdt in dat je verschillende soorten links aanmaakt.

 • Links van websites.
 • Links vanaf Youtube.
 • Links vanaf artikel sites.
 • Links vanaf startpagina`s.
 • Links vanaf social media.
 • Ect.

De verschillende soorten links zorgen voor een gevarieerd linkprofiel. Nu is het ook nog belangrijk dat het “natuurlijk” overkomt op Google. Je kunt dus niet op 1 dag een vaag bureau inhuren, en 100 links naar jouw website “kopen”. (Je mag eigenlijk helemaal geen links kopen. Dit word niet gewaardeerd door Google. Als Google erachter komt..).

Stel je voor. Je hebt in 6 maanden tijd 15 links gemaakt. Je besluit om 100 links in te kopen bij een vaag linkbuilding bedrijf. Google zal dit opmerken. En zich beseffen dat dit niet klopt. Jouw eigen linkbuilding snelheid is nogal laag. (Kijkende naar de afgelopen 6 maanden). Op het moment dat je dan “opeens” heel veel links krijgt; weet Google dat dit niet klopt. Grote kans dat Google jou (w website) hiervoor zal straffen! Kijk hier altijd goed mee uit!

Nu is het gewoon een feit dat niet iedereen goed is in links bouwen. Je moet er gewoon wel iets vanaf weten. Dan kun je 2 dingen doen..

 1. Proberen om zo snel mogelijk te leren hoe je off site seo toepast. En zelf aanmodderen. Hopende dat het gaat werken.
 2. Betrouwbare hulp zoeken voor linkbuilding. Zodat jij je op de inhoud van de website kunt concentreren. En je zeker weet dat jouw linkbuilding goed word gedaan.

Je kunt het natuurlijk zelf proberen. Maar er is een makkelijkere manier. Een methode waarmee je zeker weet dat je het juiste pad bewandeld. En, dit is een methode die weinig bij Nederlandstalige websites word toegepast. (Ervan uitgaande dat die van jou Nederlandstalig is). Dus je kunt hiermee absoluut een verschil maken, tegenover de concurrentie.

Het grootste deel van het linkbuilding proces kun je uit handen geven. Zodat jij je kunt focussen op de inhoud van de website. En gewoon geld kunt gaan verdienen ;-)!

Klik Hier. ==>>. Voor de Beste LinkBuilding Hulp! Moeiteloos, binnen no-time Optimale Off Site Seo!

Seo Check - Seo Scan
Seo Check – Seo Scan

Wil jij niets te maken hebben met Seo. Heb en wil jij geen website? Je kunt ook op een simpelere manier online geld verdienen. Klik op de link hieronder om direct geld te verdienen.

Klik Hier. ==>>. Direct Geld Verdienen Via het Internet. Online Geld Verdienen Vanuit Huis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*