Social Video Marketing en Snel Geld Verdienen

Social Video Marketing en Snel Geld Verdienen in 2015/2016.

Social video marketing en snel geld verdienen kun je heel goed combineren.

Ontdek in dit artikel wat social video marketing precies is. En hoe jij er slim gebruik van kunt maken!

Social Video Marketing en Snel Geld Verdienen
http://www.geldverdienensnel.org

Social video marketing en snel geld verdienen – de Introductie:

Social video marketing en snel geld verdienen. Wat is social video marketing precies. En hoe kun je dit gebruiken om snel geld te verdienen? Vanaf de oppervlakte, lijkt social video marketing alleen een mogelijkheid tot interactie met de website. Social video marketing is geschikt voor zowel bestaande, als potentiƫle klanten. Social video marketing zorgt ervoor dat je op een entertainende manier, jouw boodschap kunt overbrengen.

Daarnaast is social video marketing een zeer effectieve methode om de SEO van jouw website een boost te geven.

Het heeft niets te maken met reclames, zoals je op tv ziet. Een goede social video marketing video bezit de volgende eigenschappen:

 • Pakkende afbeeldingen.
 • Motiverende teksten.
 • Muziek die (de juiste) invloed heeft op de kijkers.
 • Een call to action . (Bijvoorbeeld het door klikken naar jouw website. Of het inschrijven op jouw email lijst.
 • Een goede video zorgt ervoor dat kijkers op jouw call to action zullen ingaan.
 • Een goede video zorgt ervoor dat kijkers jouw aanbod waarderen.

(Effectieve) Social video marketing is nooit:

 • Social video marketing video`s lijken nooit op standaard reclames. (Ook niet de online reclames, die overal voorbij komen!).
 • Het draait niet om een hele film crew die naar jouw bedrijf of huis komt om een ontzettend ingewikkelde en technische video te maken. (De meest effectieve video`s voor kleinere bedrijven worden gemaakt met de hul van een goede internet marketing specialist! Er zijn mensen met een waar talent. Die in een uurtje prachtige korte en effectieve video`s produceren.).
 • Het draait niet om ellenlange en saaie video`s. (Korte en entertainende video`s zijn veel meer effectief).
 • Social video marketing is nooit SPAM! (Zo`n beetje iedereen haat spam!).
 • Zorg ervoor dat je de kijker nooit probeert te dwingen. Dit werkt averechts.

De beste social video marketing campagnes bestaan uit video`s, die kijkers ook echt willen zien!

Wat is social video marketing precies?

Het is moeilijk om een zwart witte definitie te geven van social video marketing. Dit verschilt per persoon, en per bedrijf. De beste video`s lijken eigenlijk totaal niet op marketing video`s. Dit is precies waarom deze video`s zo handig te gebruiken zijn! Verkoop roept vaak argwaan op bij kijkers. Vooral als zij hier niet perse naar op zoek zijn. Maar een video die gewoon leuk (grappig/interessant) is om te kijken, trekt juist meer mensen aan!

Een paar feiten die een definitie van social video marketing en snel geld verdienen tonen:

 1. Social video marketing veroorzaakt een psychologische reactie. Het gevoel van “er iets mee willen doen” word gecreĆ«erd. Kijkers worden gedreven naar interactie. Kijkers zien de video en krijgen het gevoel dat ze deze graag willen delen.
 2. Social video marketing maakt gebruik van bestaande en bekende platformen. Je kunt hierbij denken aan YouTube of Facebook. Op dit soort social media zijn de video`s ontzettend effectief! Mensen zijn het gewend om dingen die zij leuk vinden te delen. Je kunt dus erg snel grote successen boeken op deze manier!
 3. Social video marketing gaat voornamelijk over jouw bedrijf/website. De video`s zijn origineel en nieuw. Vaak zijn ze ook grappig, of opmerkelijk.

In dit artikel lees je slechts “het topje van de ijsberg”, aangaande social video marketing. Wil jij meer weten over dit onderwerp? Stuur dan even een mailtje met jouw vragen naar. onlineguide100@gmail.com. Of laat een bericht achter op deze pagina. (Onderaan). Je zult binnen enkele minuten een antwoord ontvangen. Zodat jij gebruik kunt maken van social video marketing en snel geld verdienen nog simpeler zal worden.

Extra Snel Geld Verdienen met Social Video Marketing
http://www.geldverdienensnel.org