Website Snel Laten Ranken in Google

Website Snel Laten Ranken in Google

Website snel laten ranken in Google, hoe doe je dat? Jouw website laten ranken in Google is een slimme move. Er zijn allerlei manieren om jouw website te laten ranken. In dit artikel bespreken we waarom het slim is om jouw website te laten ranken in Google. En lees je een aantal tips over het snel laten ranken van jouw website in Google.

Website Snel Laten Ranken in GoogleWaarom website snel laten ranken in Google?

Google is de grootste zoekmachine. Dat betekend dat wanneer mensen iets zoeken.. Ze dit hoogstwaarschijnlijk via Google proberen te vinden. Op het moment dat jij hoog in Google staat, zullen mensen op jouw link klikken. En op die manier op jouw website terecht komen. Je krijgt dus automatisch verkeer. En je kunt dit verkeer weer omzetten naar.. Betalende klanten!

Als jouw website niet gevonden kan worden door mensen.. Zul je ook nauwelijks bezoekers krijgen. De reden dat jouw website bestaat.. Is natuurlijk om bezoekers te krijgen. Een website die niemand ooit ziet; heeft niet veel nut. (Tenzij het een heel persoonlijk dagboek betreft. In dat geval, kun je deze bestanden het beste niet online zetten..).

Jouw website laten ranken in Google ; zorgt dus voor een succesvolle website!

Hoe kun je jouw website snel laten ranken in Google met Content?

Er zijn verschillende manieren om jouw website snel te laten ranken in Google. Er zijn ook manieren waarop je ervoor zorgt dat jouw website nooit gaat ranken in Google.. Het is dus belangrijk om te weten wat je wel en niet moet doen!

Om te beginnen is het allerbelangrijkste.. Content is KING! Dit zinnetje zul je nog wel vaker tegenkomen op het gebied van SEO. (Search Engine Optimalisation). Dit is, omdat het gewoon waar is! Als jij niets te melden hebt over het onderwerp van de website.. Zal Google concluderen dat jouw website niet belangrijk is. Het is dus belangrijk om regelmatig nieuwe artikelen toe te voegen. Dit is eigenlijk het meest belangrijke. Er zijn mensen die bijvoorbeeld nauwelijks links hebben naar hun website. En toch hun website hoog in Google`s zoekresultaten terug vinden. Enkel en alleen.. Omdat ze zeer regelmatig artikelen toevoegen.

Nu is het zo dat je niet op 1 dag 10 artikelen hoeft toe te voegen. Dat is een beetje te veel van het goede. Het kan natuurlijk wel dat je opeens ontzettend veel inspiratie hebt. Gelukkig kun je met WordPress jouw artikelen automatisch laten publiceren. Je kunt dus vandaag 10 artikelen schrijven. Waarvan er iedere week 3 uitkomen. Op verschillende dagen, en verschillende tijden. Dit kun je helemaal zelf instellen. (Rechts boven bij scedule).

Nu is het niet zo dat dit ongelofelijk snel gaat. Waardoor veel mensen in plaats van snel ranken, snel opgeven.. En dus nooit gaan ranken met hun website. Ontzettend zonde. Houd er rekening mee dat het circa 3 maanden gaat kosten. En je dus 3 maanden moet doorzetten. En content blijven toevoegen.

Website Snel Laten Ranken in Google. Hoe Je Jouw Content Extra Sterk Kunt Maken!

Voeg media toe aan alle artikelen.
  • Google is dol op media. Afbeeldingen zijn hierbij erg handig. En natuurlijk kun je ook video`s toevoegen aan jouw artikelen. Dit is een hele slimme zet. En het maakt jouw artikelen sterk. Niet alleen in de ogen van Google. Maar ook in de ogen van jouw website bezoekers. Het maakt een artikel net even wat aantrekkelijker. Ook kun je soms met een afbeelding meer zeggen dat met veel woorden.
Maak jouw artikelen lang genoeg.
  • Zorg dat jouw artikelen meer dan 300 woorden bevatten. Dit is erg belangrijk. Er zit niet perse een maximum aantal woorden aan. Maar wel het minimum van 300 woorden.
Gebruik een focus keyword. (Een kernwoord).
  • Verzeker jezelf ervan dat jij een focus keyword gebruikt bij ieder artikel. Dit is een kernwoord. (Het woord waarop je wil worden gevonden in de zoekmachines). Kijk uit dat je niet gaat “keyword spammen”. Het keyword moet een redelijk aantal keer voorkomen in verhouding met het aantal gebruikte woorden. Je kunt ook variaties gebruiken van jouw keyword.
Voeg interne links toe aan ieder artikel.
  • Vergeet niet om aan ieder artikel inbound links toe te voegen. Het is prima om bijvoorbeeld 3 van deze links per artikel te gebruiken. Voeg deze links toe aan woorden waarvan je wil dat de homepage erop gaat ranken. De links maak je dus aan naar jouw homepage.
Gebruik headings voor zowel Google als de overzichtelijkheid van het artikel.
  • Headings zijn belangrijk! Google waardeert headings enorm. Het geeft ook een fijne indeling van jouw artikelen voor de lezers.
Maak gebruik van opsommingen en lijstjes.
  • Op de een of andere manier zijn lijstjes ook gewaardeerd. Dit houd in dat je een opsomming maakt. En deze omvormt tot een lijst. (Zoals deze lijst eigenlijk). Je kunt kiezen voor gewone punten. Maar ook voor genummerde punten. Beide zijn prima.
Zorg ervoor dat je nooit 2 keer hetzelfde focus keyword gebruikt in de artikelen op jouw website.
  • Gebruik niet 2 keer hetzelfde focus keyword bij dezelfde website. Ieder artikel krijgt dus zijn eigen focus kernwoord. Het maakt daarbij niet uit of het om een post of page gaat. Als je wel hetzelfde keyword gaat gebruiken voor meerdere pagina`s… Weet Google niet welke pagina jij wil laten ranken op dat keyword. En niemand wil Google in de war brengen.
Geef nooit op.
  • Geef nooit op betreft de content! Links zijn leuk. Maar ik heb meerdere websites gezien met weinig links, en veel content; die het prima doen. Ik heb ook veel websites gezien met veel (ongerelateerde) links.. Die helemaal niet zo goed ranken!
Jouw Website Snel Laten Ranken in Google met Links.

Links bouwen is erg slim als je een website hebt. Je hebt organische links, en links die je zelf kunt aanmaken. (Organische links zijn links die mensen uit zichzelf aanmaken naar jouw website. Bijvoorbeeld omdat ze de inhoud van jouw website de moeite vinden om te delen).  Vroeger was iedere link geweldig. En een aanwinst. Echter heeft Google besloten dat dat niet langer zo werkt. Links moeten relevant zijn! Dat betekend dat je niet een link aanmaakt voor een website over afvallen.. Op een website over beeldhouwen. Dat heeft niet genoeg met elkaar te maken. Je kunt dan beter zorgen voor een link vanaf een website over gezond eten.

Het is belangrijk om te zorgen voor waardevolle links. Maar content is net iets belangrijker. Lukt het jou niet zo snel om de juiste links te vinden? Er zijn verschillende software programma`s die jou helpen met het spotten van de links van jouw concurrentie. Je kunt ook direct zien welke links zij hebben, die erg sterk zijn. Deze links kun je vervolgens proberen ook te verkrijgen. Deze software programma`s kun je vaak gratis downloaden. Ze bieden wel de mogelijkheid om te upgraden. (Betaald). Maar in mijn ervaring is dat eigenlijk niet nodig. (Je kunt genoeg informatie halen uit de gratis versies).

Wil jij nog meer tips die jouw website snel laten ranken in Google? Klik dan op de link onderaan deze pagina en kies voor methode 3.

Het programma bij methode 3 heeft behoorlijk veel informatie te bieden. Die jij kunt gebruiken om jouw website snel te laten ranken in Google. Ranken gaat dus niet per definitie snel. Maar je kunt er wel van alles aan doen, om het sneller te laten gaan. Ik kan in dit artikel niet alle tips en trucs uitgebreid omschrijven. (Dan word het artikel gewoon te lang). Maar de beste tips staan gebundeld onder methode 3 voor online geld verdienen.

Jouw Website Snel Laten Ranken in Google